Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co się podniecać, będzie to będzie, chcecie szybciej to zmieńcie urządzenia ;)

p.s. ten podpis w drugim poście, nie obrażając nikogo, ale on ma tak małe poparcie, że nie trzeba powiększać wielkości czcionki :>

Opublikowano

poczekajmy cierpliwie na Androida 4.4.

Poczekajmy też na już anonsowanego wzmocnionego Redmi 1S. (dlaczego RedRice nie tanieje ?!)

Poczekajmy na Andr.....

;)

Opublikowano

Raczej dlatego, że obowiązujący ustrój to KAPITALIZM i skoro nie mają innego telefonu ze średniej półki cenowej to po co mają zmniejszać cenę. Sprzedaje się bardzo dobrze.

A co do ceny Ryża - swojego kupiłem w lutym za 189$ i była to najtańsza dostępna oferta. Od marca ten sam Ryż kosztuje 158$ czyli spoooro taniej. Po prostu wchodzi Ryż 1s i kapitalizm wymusza pozbycia się magazynowych zapasów.

Opublikowano

Przy okazji na oficjalnym forum można wyczytać:

JellyBean 4.2 MTK patchrom updating was stopped by MIUI Devs

W połączeniu z informacją o udostępnieniu przez MTK kodów to chyba zapowiedź bliskiego v6 z KittyKattem dla Ryża

Opublikowano
Przy okazji na oficjalnym forum można wyczytać:

W połączeniu z informacją o udostępnieniu przez MTK kodów to chyba zapowiedź bliskiego v6 z KittyKattem dla Ryża

Bardziej wygląda mi to na update andka. Wątpię, żeby po roku porzucili telefon (który jeszcze świetnie się sprzedaje).

Opublikowano

Tam jest mowa o zaprzestaniu aktualizacja źródeł patchromu na githubie co nie znaczy, że sami przestają rozwijać, może zwyczajnie wracają do zamykania kodu, tak jak jest to w przypadku mi1,2,3 ich kod nigdy nie ujrzał światła dziennego, a aktualizacje są i bedą.

W takim wypadku jedynym minusem dla urządzeń MTK byłoby odcięcie możliwości portowania MIUI na inne MTK'i.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby powstał port musi być patch_rom 4.4 a obecnie nie ma nawet 4.3. Do tego jakiś Redmi musiałby mieć najpierw 4.4.

Wysłane z MI3

Opublikowano

No i wreszcie pierwszy kit kat na media teka, mam nadzieję że szanująca się firma jak Xiaomi nie będzie gorsza od chińskich firm plotek i zaktualizuje naszego redmi :-)

Wysłane z Xiaomi RedRice przez Tapatalk.

Opublikowano

W Redmi macie tyle dobrze, ze telefon ma strasznie dużo ludzi, jeśli xiaomi go nie zaaktualizuje zrobi to jakiś posiadacz telefonu.

MIUI_V5/N5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...