Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie głupie zapewne pytanie a czy apliakacja obsługująca Mi  Band będzie również dostępna w jakimś cywilizowanym języku ?

Wrzuć, gdzieś tą aplikację.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że jednak będzie dobrze i cała "stajnia" produktów Xiaomi dostanie aktualizację. To, że szukają testerów do Mi3 nie oznacza, że mi2 jej nie dostanie. 

Opublikowano (edytowane)

Już się bałem że oleją ciepłym moczem mi3 :o

@Acid aplikujesz do beta testerów v6? :D

Edytowane przez zydowsky
Opublikowano

Wschodni przyjaciele mają dużo niekonwencjonalnych pomysłów.

Opublikowano

Tylko od razu uprzedzam, że na tym forum będę usuwal odnośniki do v6 lub screeny.

Czyli na żadne screeny od Ciebie Acid nie możemy liczyć? :P Bo ogólnie z tego co przeczytałem na forum miui to nie ma zakazu publikowania screenow przez beta testerów.

Opublikowano (edytowane)

Koledzy, koleżanki

na stronie gizchina.com widnieje artykuł ze stwierdzeniem, że dnia 11 sierpnia został potwierdzony update dla Mi 2/2s do wersji V6 !

Edytowane przez Miv
Opublikowano

To gizchina więc podziel to na pół. Mój kontach w MIUI (Wuna) na pytanie czy będzie dla Mi2 odpowiedziała że na razie tylko MI3.

Wysłane z MI4 W

Opublikowano

No ale nie ma nawet źródła w tym newsie na gizchina. Najlepiej byłoby jakieś info bezpośrednio od xiaomi, bo bez tego to wygląda na news typu "pudelek" - miui6 może być, ale może też nie być.

Opublikowano

toscie sobie pogadali ;)

ja mam inne pytanko, miui v5 na andku 4.4 ma zablokowane ART (ponoc), czy w v6 ART jest (w tej becie) dostepne? jesli nie to czy cos wiadomo o tym czy bedzie?

Opublikowano

ouu to lipa... osobiscie nie testowalem ale z tego co czytalem art praktycznie pod kazdym wzgledem rozwala dalvika na lopatki... moze sie jednak opamietaja ;p

Opublikowano

Ale chyba Acid wspominał, że dużej różnicy nie widać między dalvik, a ART. Choć nie twierdzę, że też chciałbym potestować, sprawdzić samemu :-P

Tapatalk User from Mi2s

Opublikowano (edytowane)

W kwestii różnic pomiędzy Art a Dalvik. W moim LG L90 mam Androida 4.4.2, w związku z czym, po uaktywnieniu funkcji developerskich w menu ustawień mam możliwość przełączania pomiędzy Art'em a Dalvik'iem. Różnice w wydajności są na graniczy błędu pomiarowego - kilka, kilkanaście punktów w benchmarkach. Różnica w zużyciu baterii jest zauważalna, na korzyść domyślnego Dalvika, choć nie są to różnice drastyczne.

Jak wspomniał DrDee. W Androidzie 4.4.x Art jest "odkryty" jedynie na potrzeby producentów oprogramowania, aby mogli testować aplikacje pod nowsze wersje systemu. Dopiero w Androidzie L aka 5.0 ma stać się domyślnym środowiskiem uruchomieniowym (nie będzie tym samym już maszyny wirtualnej jaką był Dalvik).

Edytowane przez mrosi
Opublikowano

Używam Mi4. Hm. Zobaczymy. Może beta jest na tyle dobra, że można używać na codzień. Nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądać. Czy będę miał dostęp tylko do OTA częściowego czy cały rom do kompilacji bo przecież trzeba zacząć tłumaczyć.

Wysłane z MI4 W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...