Japko Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Podesłałby ktoś link do ładowarki obsługujące pump express (szybkie ładowanie od mtk) w rozsądnej cenie?
kemp Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Pytanie w temacie ładowarek: czy mogę użyć dowolnej ładowarki z microUSB? Mam ich kilka w domu / w pracy i wygodniejsze jest podłączenie do najbliższej wolnej niż bieganie z tym potworkiem z przejściówką Pytanie do elektryków (i nie tylko), czy nie zrobię w ten sposób krzywdy urządzeniu?
Komisarz^Zawada Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Używałem 5 różnych ładowarek i nie ma żadnych problemów z baterią. Śmiało możesz użyć pierwszej lepszej, ale nie każda będzie ładować z tą samą "prędkością"
Ferrugius Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Podbijam temat. Szukam Ładowarki do 40zł, najlepiej z allegro.
wojo85 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zauważyłem że do nota 4 najlepiej używać 2amperowa jak się ładuje mniejsza to bateria słabiej trzyma
lerian Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czołem, Miałbym szybkie pytanie - czy mogę korzystać z tej ładowarki w zastępstwie za tą "z pudełka"? https://brick.pl/product-pol-10797-Oryginalna-Ladowarka-Sieciowa-Microsoft-AC-20E-microUSB-130cm-bulk.html Słyszałem, że im słabsze napięcie tym bateria krócej trzyma (na elektrodzie gdzieś wyczytałem)
wtbn Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) @lerian Napięcie przecież jest standardowe, jak to na USB - 5V. Jeśli tak napisali na elektrodzie jak mówisz, to znaczy że dalej tam głupoty piszą. Jeśli jednak chodzi o wydajność prądową, to 750mA to tragedia - będziesz ładować telefon z 4h lub lepiej. Weź kup coś porządnego (nie spojrzałbym na ładowarke która nie jest w stanie wydać nawet prądu o natężeniu 1500mA, co i tak jest bardzo kiepskie). Edytowane 20 Czerwca 2017 przez wtbn
Wosiu Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Panowie, Jaka ładowarkę a konkretnie kabelek USB polecacie? Najlepiej żeby działało to ''szybkie ładowanie'' niestety jestem zielony w tym temacie i liczę na wasza pomoc
matiasmovie Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja podłączyłem 700mA do 4x na noc i się chyba spaliła bo już nie ładuje, ładowarka od mojego poprzedniego LG, czyli teoretycznie nie był to no name
Słony Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Je ze swojej strony polecam ładowarki BlitzWolf, posiadam model BW-S3 z dwoma gniazdami i sprawuje się elegancko. Na banggood można często trafić taniej, ja swoją kupiłem za 20zł tylko dlatego że jest na rynek USA a konwerter kosztuje aż 3zł, strona sklepu nie istnieje nie dam linku. Ładowarka posiada QC3 ale RN4 tego nie obsługuje, przyda się pewnie w przyszłości przy zmianie słuchawki na wyższy model Na BG są różne modele od BW-S2 do BW-S6, szczerze nie mam pojęcia czym się różnią.
djtonka Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 ładowarka z IKEI z 3 portami jest rewelacyjna, dla 4x w sam raz a cena przystępna
90tomash Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Ja używam Aukeya z opcją szybkiego ładowania
Misioo90 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Odkopię temat. Mam redmi note 4 i ladowarka z zestawu pozwala mi ladowac wartosciami 5V 1,5A. Ale jak podepne ladowarke z honora8 ktora wspiera szybkie ladowanie 9V 2A to po podlaczeniu do tel pokazuje sie ikona i informacja ze podlaczono szybkie ladowanie a miernik ladowania na usb wskazuje 9V 1,5A . Wiec jak to w koncu jest... ma szybkie ladowanie czy nie ma :p
brawo Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 A czy te 9V i 1,5A nie mieści się w 9V i 2A? Jak najbardziej jest ok. To telefon decyduje jakie przyjmie napięcie i prąd. Ładowarka jest tylko narzędziem
FromWP Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) 48 minut temu, Misioo90 napisał: Wiec jak to w koncu jest... ma szybkie ladowanie czy nie ma :p Jakieś ma (prawdopodobnie QC2.0). Jakby nie miał to ładowarka by mu nie podała 9V. Tylko telefony i ładowarki Honora i Huawei nie do końca są zgodne ze standardami Qualcomma. Ale krzywdy mu nie zrobią. 48 minut temu, Misioo90 napisał: Edytowane 22 Września 2020 przez FromWP
Rekomendowane odpowiedzi