Skocz do zawartości

Zawiesza Ci się smartfon ... to musi być Xiaomi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, rysib napisał:

Telepolis to.... i tu powinien się pojawić stek epitetów. Ignoracja goni ignorancję.

Żeby była jasność, to nie fanboy'stwo, natomiast sam fakt porównania, nie tylko Xiaomi, ale jakiejkolwiek innej marki do Samsunga świadczy o bezmyślności. Żaden producent w historii nie odnotował takiej liczby wybuchających/palących się urządzeń (Galaxy Note 7), co wiąże się z zagrożeniem zdrowia i życia użytkownika. W dodatku o braku jakiegokolwiek polotu świadczy porównanie danych. Zacytuję:

"... Drugi na liście jest Xiaomi (4%), który przynajmniej oficjalnie, nie zgłaszał żadnych masowych problemów z telefonami"

To skąd dane na temat procentów dotyczących awaryjności, skoro rzekomo to dane nieoficjalne? Na podstawie czego? Wypowiedzi wróża Macieja? Układu kart Tarrota? Układu gwiazd? Tego, że Indianie od dwóch lat zbierają chrust? I to porównuje się z danymi oficjalnymi...?

To że oni piszą takie bzdury, jestem w stanie zrozumieć. Wątpliwej jakości portal, ot co. Ale to, że ludzie nabijają im licznik, powielając takie śmieci?

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, RegimeOfTerror napisał:

"Zawiesza Cię smartfon ... to musi być Xiaomi?" co to w ogóle za zdanie jest.

To jest zdanie które zawiesza procesy w mojej głowie :D 

• Like 1
Opublikowano

Mialem mi3 potem mi4 i nigdy sie sie zawieszaly a teraz mam RN3P nie mialem z nim problemow , bylem na radonach, pacmanach, slimach, marsach i smigal (pomimo problemow drobnych) teraz jestem na globalu z przypadku (:i dziala super, miui jest jak gentoo tu sobie szyjesz sam garnitur a nie jak na ubuntu na ktorym dostajesz lach z w ktorym sa albo za krotkie rekawy albo niestylowe nogawki (:

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• Like 2
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Te opinie i statystyki to wina kiepskich pierwszych wersji romów global stable na wersjach international czy se. 90% użytkowników po zakupie nic nie zmienia, co najwyżej przez ota. Teraz już jest lepiej, a wersje dev nie odbiegają stabilnością od konkurencji. Ale niestety to prawda że Xiaomi niezbyt dobrze przygotowało się przy wejściu na rynki globalne. 

Edytowane przez FromWP
  • Like 1
Opublikowano
Dnia 17.12.2016 o 19:16, Bishop napisał:

Rysib zmień nazwę swojego wątku: prawidłowo powinno to być w stylu: Zawiesza ci się smartfon...

Ups... od dwóch dni wyskakuje błąd przy próbie edytowania.

Opublikowano
1 minutę temu, rysib napisał:

Ups... od dwóch dni wyskakuje błąd przy próbie edytowania.

Usuń tagi to wtedy będziesz mógł zapisać.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...