lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam wczoraj mi przyszedł telefon xiaomi redmi 3 wsadziłem kartę sim poszedłem do salonu aktywować dostałem internet ale jak klikam dane to niewłącza mi się internet ani 3g ani lte co zrobić?
ahr Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Doładuj konto. Może jakieś informacje: wersja oprogramowania, operator, cokolwiek?
lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 konto jest doładowane wersja miui global 7.3 i jestem w play
lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 24 minuty temu, ahr napisał: Doładuj konto. Może jakieś informacje: wersja oprogramowania, operator, cokolwiek? konto jest doładowane wersja miui global 7.3 i jestem w play
Pepso94 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zainstaluj xiaomi.eu i problem zniknie.
lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 43 minuty temu, Pepso94 napisał: Zainstaluj xiaomi.eu i problem zniknie. A mogę to ściągnąć z tej strony i czy będę miał dalej system w języku polskim???
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Przeczytaj COKOLWIEK o tym, proszę. Całe to forum o tym jest, było pierdyliard razy, zaraz będziesz zadawał kolejne pytania - jak wgrać itd.
lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, Pepso94 napisał: Zainstaluj xiaomi.eu i problem zniknie. A mogę to ściągnąć z tej strony i czy będę miał dalej system w języku polskim??? 15 minut temu, jarekm95 napisał: Przeczytaj COKOLWIEK o tym, proszę. Całe to forum o tym jest, było pierdyliard razy, zaraz będziesz zadawał kolejne pytania - jak wgrać itd. a muszę to instalować żeby mi ten internet działał???
bergmen Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie musisz. oddaj telefon do serwisu. Oczekujesz że ktoś tu zrobi to za Ciebie? Rusz się może trochę i zacznij czytać. Wszystko jest napisane krok po kroku co zrobić.
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zawsze mówię, na tym forum powinien być taki wielki popup wyskakujący każdemu nowemu użytkownikowi, że xiaomi nie jest przeznaczone na polski rynek i że to nie jest telefon gotowy do działania po wyjęciu z pudełka. Jak ktoś nie chce samodzielnie wgrywać - niech kupi coś dostępnego w sklepach stacjonarnych.
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 i 90% tematów to samo Mam pomysł, znienię temat z kompedium na KOMPEDIUM
bergmen Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 nawet jakbyś piwo stawiał nowym użytkownikom za przeczytanie "kompedium" to by to niewiele pomogło... takie pokolenia teraz... jak nie podasz na złotej tacy to nie schyli się.... A tak btw poza tematem, powinno być "Kompendium" a nie KOMPEDIUM 1
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Słuszna uwaga milordzie. Już poprawiam. 2
lolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Przez was popsułem sobię telefon bo te wasze romy z waszych linków działają ale nie ma polskiego języka tylko ang i jakieś chińskie i nie ma nawet sklepu play. Wgraj rom mówili będzie działać mówili i ***.A wszystko zrobiłem tak jak w tutorialu Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez lolowy
cukru Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @lolowy "Przez was" - świetna argumentacja, ale brak umiejętności czytania ze zrozumieniem ciężko ukryć. 4
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Doradzaliśmy ci tu xiaomi.eu - on ma język polski. Jak wgrałeś co innego to możesz mieć sam do siebie pretensje. Idź do swojego gimbazjum i poproś polonistę o korepetycje z czytania ze zrozumieniem.
bergmen Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 podajesz na tacy co jak zrobić a i tak jest źle... ...daj adres - przyjedziemy do Ciebie wgrać Ci xiaomi.eu ...co zrobić - słabszym, głupszym czy chorym, cywilizowane społeczności powinny pomagać
jarekm95 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ale może internet chociaż działa Chyba o to mu chodziło.
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 10 godzin temu, jarekm95 napisał: Doradzaliśmy ci tu xiaomi.eu - on ma język polski. Jak wgrałeś co innego to możesz mieć sam do siebie pretensje. Idź do swojego gimbazjum i poproś polonistę o korepetycje z czytania ze zrozumieniem. Dałeś mi link do swojego tutoriala gdzie są linki do romów bez języka polskiego a pobrać to DOWNLOAD WEEKLY czy DOWNLOAD STABLE (W/O ROOT, NO WEEKLY UPDATES ???
ahr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wybierz stable. Bootloader już odblokowałeś? Czy zamiast przerobić poradnik szukasz sobie jakiejś swojej metody?
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1 minutę temu, ahr napisał: Wybierz stable. Bootloader już odblokowałeś? Czy zamiast przerobić poradnik szukasz sobie jakiejś swojej metody? czekam na odblokowanie
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kliknąłem stable i wysłało mnie tu: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 które stąd wziąć?
jarekm95 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, lolowy napisał: Dałeś mi link do swojego tutoriala gdzie są linki do romów bez języka polskiego Dałem ci link do swojego tutoriala gdzie są linki do wszystkich romów polecanych na ten model. I przy miflashu przy każdym pięknie piszę który ma j.polski który nie. Jak masz redmi 3 (nie 3s) i nie masz odblokowanego bootloadera to zrób jak @cincin27 radzi Nie pozdrawiam
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, cincin27 napisał: @lolowy Jaki masz telefon? Redmi 3/3Pro czy Redmi 3s? Po drugie bootloader odblokowałeś? Wyżej napisałeś, że nie, więc nie wgrasz romu z linku, który wrzuciłeś. Jeżeli masz Redmi 3/3Pro i nie masz odblokowanego bootloadera to MiFlashem w trybie download możesz zainstalować rom Global od Xiaomi z językiem polskim: http://bigota.d.miui.com/6.8.4/ido_xhdpi_global_images_6.8.4_20160725.0000.28_5.1_global_45ef76e911.tgz Jeżeli masz Redmi 3s to musisz czekać na zgodę na odblokowanie bootloadera. Ale w tym nie ma Mi flash A nie jednak mam sorry Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez lolowy
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 8 minut temu, cincin27 napisał: Wgraj to na zablokowany bootloader instrukcją z tematu Kompendium wiedzy albo tej: Pierwsze uruchomienie telefonu trwa około 15 minut, więc cierpliwości. Już mi się wgrywa umiem wgrywać bo wczoraj to robiłem
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 6 godzin temu, cincin27 napisał: Wgraj to na zablokowany bootloader instrukcją z tematu Kompendium wiedzy albo tej: Pierwsze uruchomienie telefonu trwa około 15 minut, więc cierpliwości. Ok Wszystko jest tylko Gps nie działa mam wysoką dokładność miui 8
ahr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak wyjdziesz z domu to zadziała. U mnie też nie łapie, a w samochodzie yanosik ogrania się w 5 sekund.
lolowy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 28 minut temu, ahr napisał: Jak wyjdziesz z domu to zadziała. U mnie też nie łapie, a w samochodzie yanosik ogrania się w 5 sekund. no dobra trochę szkoda ale to dziwne bo na miui tym podstawowym łapało
milczar86 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 no dobra trochę szkoda ale to dziwne bo na miui tym podstawowym łapało Poczytaj troche o zasadzie dzialania gps Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
lolowy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dnia 7.08.2016 o 20:06, ahr napisał: Jak wyjdziesz z domu to zadziała. U mnie też nie łapie, a w samochodzie yanosik ogrania się w 5 sekund. Wyszedłem i na dworze też nie działa.
FromWP Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A w jakiej aplikacji ci nie działa, może trzeba jej pozwolić na dostęp do lokalizacji, bo to że system ma do niej dostęp może nie wystarczać. Nikt nie zgłaszał problemów z GPS-em na tym romie, u mnie działa wyjątkowo dobrze. PS Długo w tym domu siedziałeś.
lolowy Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 11 godzin temu, FromWP napisał: A w jakiej aplikacji ci nie działa, może trzeba jej pozwolić na dostęp do lokalizacji, bo to że system ma do niej dostęp może nie wystarczać. Nikt nie zgłaszał problemów z GPS-em na tym romie, u mnie działa wyjątkowo dobrze. PS Długo w tym domu siedziałeś. W pokemon go i napisali mi że mogę odblokować bootloadera 11 godzin temu, FromWP napisał: A w jakiej aplikacji ci nie działa, może trzeba jej pozwolić na dostęp do lokalizacji, bo to że system ma do niej dostęp może nie wystarczać. Nikt nie zgłaszał problemów z GPS-em na tym romie, u mnie działa wyjątkowo dobrze. PS Długo w tym domu siedziałeś. O dzięki wystarczyło wejść w opcję gps i okazało się że nie miało dostępu do lokalizacji.
Rekomendowane odpowiedzi