Skocz do zawartości
  • 0

Wgranie motywu bez konta xiaomi czy możliwe?

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Przed chwilą, galakty napisał:

Szybciej byś założył konto i wgrał motyw niż napisał tego posta :/ 

No właśnie nie moge sie zalogować a nowego nie chce, od jakiegoś czasu mam to wszystko zamrożone i uslugi powylaczane, poza tym boje sie ekranu śmierci z logowaniem :-)

• 0
Opublikowano

Rozszerzę pytanie. Czy można zastosować motyw, różne motywy MIUI, czyli główny motyw, inny dialer, inna blokada ekranu itp. nie logując się na konto xiaomi?

Wiem że można to zrobić podmieniając cały folder MIUI z innego ROMu miui ale trzeba byc zalogowanym na konto xiaomi i mieć te motywy zapisane na koncie, a może da się to bez logowania?

• 0
Opublikowano
53 minuty temu, gwalberg napisał:

Rozszerzę pytanie. Czy można zastosować motyw, różne motywy MIUI, czyli główny motyw, inny dialer, inna blokada ekranu itp. nie logując się na konto xiaomi?

Wiem że można to zrobić podmieniając cały folder MIUI z innego ROMu miui ale trzeba byc zalogowanym na konto xiaomi i mieć te motywy zapisane na koncie, a może da się to bez logowania?

Aha... a po co tak kombinować jak można... mieć konto Xiaomi i tyle?

• 0
Opublikowano

No mam konto, tylko że to trochę mi utrudnia i jest czasochłonne jeśli ROM nie ma możliwości wybierać z "własnych" motywów. Czyli motyw złożony z kilku motywów, w stable tego nie ma, więc trzeba podmieniać apk ThemeManager z ROM dev

Lub się logować i podmieniać folder MIUI co nie zawsze może być dobrym rozwiązaniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...