Adreholt Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam, od tygodnia mam pewien problem czyszczenie ciasteczek itd nic nie daje. A mianowicie np 10min przeglądam stronę, a potem wyskakuję błąd i tak przez około 5 min... sprawdzałem też czy to wina internetu, a więc sprawdzałem na innych i to samo. Zdjęcie poniżej.
Nezumi Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Winne jest chyba samo forum/strona, gdzieś coś się "sypnęło", ew też serwer (wczoraj był problem, żeby się w ogóle do serwera połączyć).
Adreholt Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Problem mam do teraz przeglądam jakieś tematy czytam posty itd i nagle ten błąd wywala i mogę wejść na stronę po 5-10 minutach. co prawda nie wywala mi już tego błędu 3-4 razy na godzinę tylko ustało przy 1 razie
glaedrem Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak, w tym tygodniu pojawiły się problemy z serwerem. Dziś do południa z powodu pewnych zmian również strona była czasowo niedostępna. Czy ktokolwiek w tym momencie dostaje jeszcze błąd 504? Jeśli dzisiejsze zmiany nie pomogą, być może jutro lub w tygodniu przeprowadzimy większe prace, związane z wyłączeniem strony na parę godzin.
Adreholt Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Na chwilę obecną od około 2 godzin jest ok, "lagi" serwera ustały jak i error 504.
Adreholt Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 1 godzinę temu, Eragon napisał: Działo Redmi 2 ma 0 postów (?) Tymczasowo dział był wyłączony jak można zauważyć już jest ponownie
penguino Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Forum chyba znowu się sypie, wszystko ledwo działa, ładowanie trwa wieki...
Morvi Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Czy u Was Tapatalk działa jak należy? U mnie od ponad tygodnia jest problem z sortowaniem tematów. Mianowicie, zamiast wyświetlać w kolejności od tematów, w których ostatnio ktoś pisał wyświetla losowe tematy z przypadkowym datami postów. Czy czasem nie jest to wina wtyczki w naszym forum? Załączam screen:Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
maszkara72 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Siemka.Jak to jest z powiadomieniami o nowych postach na adres emailowy?Bo do mnie nie przychodzą.Czy tak powinno być?
Rekomendowane odpowiedzi