Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie sprawdzić czy działa wam nagrywanie rozmów? Mi w wersji z 23.06 nie dzialało to znaczy nagrywała ale tylko z mikrofonu więc jak się odsłuchuje nagranie to dobrze słychać tylko mnie, a drugą osobę bardzo cicho.

Opublikowano
1 godzinę temu, Piotr.ben napisał:

potasowałem parę godzin

miałem i jest pełno błędów

od nie działającego fb do losowych restartó

Ja już siedzę z ponad tydzień na cm 13 i mogę powiedzieć że jest tak samo stabilne jak miui, nawet mniej zasobożerne :)

Może nie zrobiłeś full wipe :D

Opublikowano

Zainstalowałem ten CM 13 na początku lutego, ot tak, do testów. No i powiem szczerze, jakoś nie ciągnie mnie do powrotu na MIUI. Szybki, stabilny, mniej kapryśny od MIUI.

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Mn1s1ek napisał:

Zainstalowałem ten CM 13 na początku lutego, ot tak, do testów. No i powiem szczerze, jakoś nie ciągnie mnie do powrotu na MIUI. Szybki, stabilny, mniej kapryśny od MIUI.

Działa nagrywanie rozmów? 

Opublikowano
21 godzin temu, Mn1s1ek napisał:

Również zainstalowałem dla testów i już siedzę na cm od 2 tygodni :)

Opublikowano
16 godzin temu, Piotr.ben napisał:

A którą pobrać ??? Bo jest tam ich kilka do wyboru:

StockCameraNext.apk - [Click for QR Code] (4.64 MB, 26492 views

CameraNextModV22.apk - [Click for QR Code] (4.77 MB, 52254 views)

AutofocusClickFix_MonoSound.zip - [Click for QR Code] (181.2 KB, 5190 views)

CM11-CameraNextV22.zip - [Click for QR Code] (4.02 MB, 8058 views)

CM12-CameraNextV22.zip - [Click for QR Code] (4.02 MB, 57798 views)

Opublikowano

Zachowanie diody można zmienić w ustawieniach systemu. Do wyboru jest kolor diody i częstotliwość mrugania - krótko/wolno. Dodatkowe oprogramowanie jest niepotrzebne. Co prawda jeszcze tego nie testowałem ale widzę, że są takie opcje w ustawieniach.

Opublikowano

A tak przy okazji; czy znalazł ktoś gdzie można edytować szablony wiadomości SMS, wysyłanych przy odrzucaniu połączenia ? Cały dzień już szukam i znaleźć nie mogę :-(

Ale przy okazji znalazłem parę innych fajnych opcji - jak np. zmiana koloru ekranu przy połączeniu przychodzącym. Niezbyt podobała mi się ta zgniłą zieleń - zmieniłem na ładniejszy, niebieski.

Opublikowano (edytowane)

Ja jeszcze nie. Póki co wersja wersja z 30.01.2016 śmiga tak pięknie, że aż się boję tego zepsuć. No chyba, że ktoś go zainstaluje i poleci :grin:

Edytowane przez Mn1s1ek
Opublikowano

A jak to jest z powrotem na Miui? Można bez problemu przejść z androida 6.0 na 5.1 przywracając jedynie backup?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, kondzik napisał:

tak, bez problemu, tylko zrób też backupa recovery i je najpierw przywróć

w jaki sposób zrobić backup recovery?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...