kedar1333 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Przed chwilą bez najmniejszego kłopotu wyslalem prośbę o odblokowanie telefonu Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrono87 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Przepraszam za zmiane tematu ale moze ktos szybko mi tutaj odpowie. Odblokowalem bootloader przy wgranej wersji romu z xiaomi.eu 6.1.21.Czy zeby wgrac miui polska musze wgrywac chinski dev czy moge wgrac bezposrednio na ten rom ktory mam? Jak masz TWRP to zrób kopię i wgraj miui polska. Powinno pójść bez problemu po factory reset i wipe, a jak coś będzie nie tak to masz kopię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacobi Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Odblokowanie bootloadera Xiaomi - mam konto MiAccount ze zgodą na odblokowanie - ktoś chętny? pisać na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monra Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Właśnie dostałem unlocka na drugim koncie Prosta sprawa napiszcie normalne uzasadnienie po angielsku dlaczego potrzebujecie odblokowanego bootloadera rozpiszcie się trochę cokolwiek i to wystarczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 11 minut temu, Monra napisał: Właśnie dostałem unlocka na drugim koncie Prosta sprawa napiszcie normalne uzasadnienie po angielsku dlaczego potrzebujecie odblokowanego bootloadera rozpiszcie się trochę cokolwiek i to wystarczy Ile czekałeś po wysłaniu maila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytuspl Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Wysłałem wczoraj maila do supportu w celu odblokowania, smsa się jeszcze nie doczekałem. Natomiast jeśli wchodzę na http://www.miui.com/unlock/apply.php pokazuje mi że wniosek odrzucony, ale...mam niżej "Reapply". Ktoś też ma? Nie wiem czy czekać na ewentualnego smsa czy znowu pisać wniosek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewela88 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 W końcu udało się wgrać język polski i wszystko działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Gdyby ktoś chciał niedrogo sprzedać konto z unlockiem to zapraszam na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Gdyby ktoś chciał niedrogo sprzedać konto z unlockiem to zapraszam na pw Normalnie nie wierze w to co czytam Tapnięte z Redmi Note 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 1 minutę temu, GeoRedfox napisał: Normalnie nie wierze w to co czytam Tapnięte z Redmi Note 3 Trafia mnie już szlag z tym BT, uwaliłem raz Xiaomi chcąc je spolszczyć (mądry ja instalował 6.1.21 na stable...).... Ale ogólnie śmiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel123 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 I proszę, zaczął się handelek kontami hehehe. Pieniądze leżą na ulicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baranxd13 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mi próbowali opchnąć za 50 zl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel123 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ciekawe jaka będzie skala tego zjawiska w sensie globalnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baranxd13 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 k**wa jak ktoś ma dodatkowe konto którego nie używa to może chyba komuś oddać a nie cebulaki hajs chcą kroić ELO ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 @baranxd13 no jo. Chętnie przyjmę za darmo i opylę za 50 złociszy ;). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremso Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 A ja jak zaczynam to mi każe ustawić jakiś nick na chińskim forum i co by nie zrobić i tak nic nie pasuje szlag mnie trafia Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Co może być, że stoi na Verifing Device Information? W sensie 50% i error Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDStar Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Sterowniki do fastboota masz 100% dobrze wgrane? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Poszło Co do 50zł - pewnie to ten sam delikwent z którym pisałem :D Podziękowania dla użytkownika Monra! Jest to przykład naprawdę dobrego forumowicza! Bootloader unlocked Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel123 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mnie bardzobardzo pomógł kolega z forum za co jeszcze raz bardzo DZIĘKUJE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snuffmajster Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Jak przyjdzie mi zgoda na odblokowanie to mogę komuś odstąpić konto Dam znać 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Jak przyjdzie mi zgoda na odblokowanie to mogę komuś odstąpić konto Dam znać To ja już rezerwuję 😂 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremso Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Witam, jeżeli ktoś byłby tak UPRZEJMY odstąpić jakieś konto że zgodą to było by milło bo próbuje i próbuje już długo i nici. Tak miłych ludzi proszę o kontakt na priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbijar Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) Witam, mam problem z odblokowaniem. Mam program od Xioami, wchodzę w ten program, otwieram okno z unlockiem, tak jak jest napisane, wyłączam telefon, naciskam vol up + power, pokazuje się na ekranie telefonu rysunek telefonu z kabelkiem niepodłączonym, taki sam rysunek jest w programie unlock. Podpinam kabel z telefonem do portu usb komputera i komputer zaczyna ściągać sterownik o nazwie MTP USB, mieli trochę ale wyskakuje czerwony krzyżyk, czyli nie zainstalował sterownika. Sprawdzałem na wszystkich 3 portach i jest to samo. Jak podłączę normalnie telefon do kompa, to widzę telefon normalnie, mogę w niego wchodzić i przeglądać. Probowałem na innym laptopie i to samo ściąga MTP USB ale bez efektu. Gdzieś w necie znalazłem jakieś sterowniki, zainstalowałem ale dalej nic. Może ktoś z Was miał podobny problem i może coś poradzić ? Ręce mi już opadają do kolan W laptopie mam Win7 (64). Edited February 16, 2016 by zbijar Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidbrain Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 vol down +power Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacjac Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Hej snuffmajster. Jak poradziłeś sobie z błędem 50%? 13 godzin temu, snuffmajster napisał: Poszło Co do 50zł - pewnie to ten sam delikwent z którym pisałem Podziękowania dla użytkownika Monra! Jest to przykład naprawdę dobrego forumowicza! Bootloader unlocked 13 godzin temu, snuffmajster napisał: Jak poradziłeś sobie z tym błędem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidbrain Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Ja też mam ten sam problem ale to podobno, że się nie ma wgranej wersji dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacjac Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Też już o tym czytałem ale miałem nadzieję, że kolega ma inny pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbijar Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 7 minut temu, acidbrain napisał: vol down +power Robiłem vol down + power, pokazywał się królik majstrujący i w unlocku dalej ligo telefonu było bez wpiętego kabelka. Czy mam wyłączyć telefon podpiąć do kompa, nacisnąć vol down + power i wtedy otworzyć unlocka, czy najpierw włączyć unlocka, potem wyłączyć telefon, potem vol down + power i dopiero jak będzie królik podpiąć do kompa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel123 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 23 minuty temu, zbijar napisał: Witam, mam problem z odblokowaniem. Mam program od Xioami, wchodzę w ten program, otwieram okno z unlockiem, tak jak jest napisane, wyłączam telefon, naciskam vol up + power, pokazuje się na ekranie telefonu rysunek telefonu z kabelkiem niepodłączonym, taki sam rysunek jest w programie unlock. Podpinam kabel z telefonem do portu usb komputera i komputer zaczyna ściągać sterownik o nazwie MTP USB, mieli trochę ale wyskakuje czerwony krzyżyk, czyli nie zainstalował sterownika. Sprawdzałem na wszystkich 3 portach i jest to samo. Jak podłączę normalnie telefon do kompa, to widzę telefon normalnie, mogę w niego wchodzić i przeglądać. Probowałem na innym laptopie i to samo ściąga MTP USB ale bez efektu. Gdzieś w necie znalazłem jakieś sterowniki, zainstalowałem ale dalej nic. Może ktoś z Was miał podobny problem i może coś poradzić ? Ręce mi już opadają do kolan W laptopie mam Win7 (64). Priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbijar Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 10 minut temu, majkel123 napisał: Priv Napuszę do Ciebie po godzinie 15, bo będę wtedy w domu. Czy problemem może być ten room który mam teraz ? Wcześniej miłem ten ktory był w telefonie, chyba śmieciowy. Za namową kolegi z forum wgrałem ten odblokowanym bootloaderem i super su. Podobno na tym roomie da się odblikiwać, czy się mylę i muszę wgrać room dev i dopiero wtedy zadziała ulock ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel123 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) U mnie poszło na DEV http://en.miui.com/thread-214146-1-1.html Na stronie gdzie bylo do pobrania narzędzie do odblokowania wyraźnie jest napisane, że działa tylko z DEV jak na razie. Edited February 16, 2016 by majkel123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellRaisser Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Witam Jak to jest w koncu z tym odblokowaniem bootloadera dochodzi do 50% i lipa. Czytałem oczywiscie odpowiedzi na forum, mam wgrane sterowniki, roma 6.1.29 z poradnika konto na 100%, również sprawdzałem na różnych komputerach i nic. Z góry dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbijar Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Witam, wgrywam unlocka, postęp jest do 50% i kończy się, pojawia się napis retry i tak w kółko, co robię źle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladiq Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Przy problemie 50 % odinstalujcie wszelkie antywirusy, firewalle. U mnie pomogło. Samo wyłączenie programu nie dawało efektu. RN3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts