Skocz do zawartości

Redmi Note 2 Stable (Global) V7.0.12.0.LHMMICI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 14.12.2015 at 07:16, bosspotato napisał:

zainstalowałem - język angielski mi nie przeszkadza. Uwag nie mam poza tym że jakoś szybko bateria schodzi więc chyba zaraz pójdzie w odstawkę.

I jak dalej się to cudo prezentuje ? lepiej niż 7.0.8.0 ?

ps. ktoś nad tym jeszcze pracuje ? będzie PL  ? bo ja nie pytam - STABLE Xiaomi.eu zakładkę widzę ;) i strach pytać :) !?

Opublikowano

Na xda jest fajny mod na bazie tego stable,  Angels & Demons czy coś takiego, multilang ale bez jęz Polskiego.  Szkoda bo może był by ciekawą opcją.  Ma sporo usprawnień tak jak CM ale z nakładką MIUI bo wielu z nas lubi to w tym telefonie. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Miui jest ok ------ STABLE jest ok ___ tylko DEV z tym root jest słaby;)) Zaraz poszukam - dzięki za info --  zakładam że PL na tym ROM bez MOD na MIUI to życzenie ściętej głowy jedynie ;) ?

Szkoda że tylko DEV ma wsparcie PL a GLOBAL nie - TO TROCHĘ dyskryminacja ale życie ;)

Edytowane przez zonee
Opublikowano
1 godzinę temu, d3tr0 napisał:

Na xda jest fajny mod na bazie tego stable,  Angels & Demons czy coś takiego, multilang ale bez jęz Polskiego.  Szkoda bo może był by ciekawą opcją.  Ma sporo usprawnień tak jak CM ale z nakładką MIUI bo wielu z nas lubi to w tym telefonie. 

Czaję się na niego ale nie wiem czy przebrnę przez te hieroglify w AROMA

9 minut temu, zonee napisał:

Miui jest ok ------ STABLE jest ok ___ tylko DEV z tym root jest słaby;)) Zaraz poszukam - dzięki za info --  zakładam że PL na tym ROM bez MOD na MIUI to życzenie ściętej głowy jedynie ;) ?

Szkoda że tylko DEV ma wsparcie PL - TO TROCHĘ dyskryminacja ale życie ;)

Przydało by się tłumaczenie, można by pośmigać z Xposed

Opublikowano

Obecnie Aroma jest tylko po hiszpańsku i katalońsku, ale ponoć w wersji 5 instalator ma też gadac po angielsku.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, KANAR napisał:

Czaję się na niego ale nie wiem czy przebrnę przez te hieroglify w AROMA

Przydało by się tłumaczenie, można by pośmigać z Xposed

Xposed -- chyba sam się wezmę za tłumaczenie -- ale jeszcze tego nie próbowałem wiec może być ciekawie :)

Edytowane przez zonee
  • 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...