zonee Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) wiec czekamy - ,, Tylko zgadnij kto spolszcza ten rom !? I czy w ogóle go spolszcza :) może ENG będzie jedyny ;) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez zonee
Leszek Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Czy po wgraniu tej wersji Romu będę mógł w każdej chwili przejść na MIUI Polska?
Acid Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zależy. Jeśli wgrasz przez Updater to nadpisze się recovery. Wysłano z MI Note
gugsio Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) @Leszek Wrócisz, wrócisz, najwyżej nadpiszesz jeszcze raz TWRP na recovery spowrotem Edytowane 11 Grudnia 2015 przez gugsio
bosspotato Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 zainstalowałem - język angielski mi nie przeszkadza. Uwag nie mam poza tym że jakoś szybko bateria schodzi więc chyba zaraz pójdzie w odstawkę.
zonee Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dnia 14.12.2015 at 07:16, bosspotato napisał: zainstalowałem - język angielski mi nie przeszkadza. Uwag nie mam poza tym że jakoś szybko bateria schodzi więc chyba zaraz pójdzie w odstawkę. I jak dalej się to cudo prezentuje ? lepiej niż 7.0.8.0 ? ps. ktoś nad tym jeszcze pracuje ? będzie PL ? bo ja nie pytam - STABLE Xiaomi.eu zakładkę widzę i strach pytać !?
d3tr0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na xda jest fajny mod na bazie tego stable, Angels & Demons czy coś takiego, multilang ale bez jęz Polskiego. Szkoda bo może był by ciekawą opcją. Ma sporo usprawnień tak jak CM ale z nakładką MIUI bo wielu z nas lubi to w tym telefonie. 1
zonee Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Miui jest ok ------ STABLE jest ok ___ tylko DEV z tym root jest słaby;)) Zaraz poszukam - dzięki za info -- zakładam że PL na tym ROM bez MOD na MIUI to życzenie ściętej głowy jedynie ? Szkoda że tylko DEV ma wsparcie PL a GLOBAL nie - TO TROCHĘ dyskryminacja ale życie Edytowane 16 Grudnia 2015 przez zonee
KANAR Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 1 godzinę temu, d3tr0 napisał: Na xda jest fajny mod na bazie tego stable, Angels & Demons czy coś takiego, multilang ale bez jęz Polskiego. Szkoda bo może był by ciekawą opcją. Ma sporo usprawnień tak jak CM ale z nakładką MIUI bo wielu z nas lubi to w tym telefonie. Czaję się na niego ale nie wiem czy przebrnę przez te hieroglify w AROMA 9 minut temu, zonee napisał: Miui jest ok ------ STABLE jest ok ___ tylko DEV z tym root jest słaby;)) Zaraz poszukam - dzięki za info -- zakładam że PL na tym ROM bez MOD na MIUI to życzenie ściętej głowy jedynie ? Szkoda że tylko DEV ma wsparcie PL - TO TROCHĘ dyskryminacja ale życie Przydało by się tłumaczenie, można by pośmigać z Xposed
krecikmp Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na xda jest fajny mod na bazie tego stable, Angels & Demons czy coś takiego, multilang ale bez jęz Polskiego. Szkoda bo może był by ciekawą opcją. Ma sporo usprawnień tak jak CM ale z nakładką MIUI bo wielu z nas lubi to w tym telefonie. Obecnie Aroma jest tylko po hiszpańsku i katalońsku, ale ponoć w wersji 5 instalator ma też gadac po angielsku. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime przy użyciu Tapatalka
zonee Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) 23 minuty temu, KANAR napisał: Czaję się na niego ale nie wiem czy przebrnę przez te hieroglify w AROMA Przydało by się tłumaczenie, można by pośmigać z Xposed Xposed -- chyba sam się wezmę za tłumaczenie -- ale jeszcze tego nie próbowałem wiec może być ciekawie Edytowane 16 Grudnia 2015 przez zonee
zonee Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czy będzie SPOLSZCZENIE wersji GLOBAL STABLE Version: V7.0.12.0.LHMMICI (MIUI7) dla RedmiNote2 ?
gwalberg Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Coś cisza, o tym global. Chętnie bym zainstalował z językiem polskim. Tym bardziej że tam działa Xposed.
Rekomendowane odpowiedzi