wykos Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) Czy w królik 24 w polecanych sklepach xiaomi redmi note 2 ma miui polska na starcie ? Czy jest orginalny ? . i jaka to wersja fdd czy fd i która lepsza ? Edited November 14, 2015 by wykos
ZduneX25 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
wykos Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Czy warto kupwac redmi note 2 z królik 24 z zakładki polecane sklepy i jaki to model telefonu fd cz fdd
Emploia Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 podłączam się pod pytanie, też zastanawiam się nad jego ofertą z allegro
kozikpl Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Chciałbym troszkę odświeżyć temat i poradzić się co do zakupu. Myślałem nad zakupem w ibaygou ale w tej chwili z przesyłką i ubezpieczeniem od vatu wychodzi 310$ (no może minu -15$ z kuponu) czyli 295x4 czyli 1180zł (chociaż paypal nie policzy dolara jako 4zł) czyli cena około 1200zł. Natomiast na allegro dokładnie tu: http://allegro.pl/xiaomi-mi4c-prime-3gb-32gb-dual-sim-wysylka-z-pl-i5774938515.html kupuje za niecałe 100zł więcej identyczny telefon z gwarancją na 2 lata- czyli sprzedający bierze na siebie drugi rok. Czy ja źle rozumuje ?
Nezumi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 36 minut temu, kozikpl napisał: Chciałbym troszkę odświeżyć temat i poradzić się co do zakupu. Myślałem nad zakupem w ibaygou ale w tej chwili z przesyłką i ubezpieczeniem od vatu wychodzi 310$ (no może minu -15$ z kuponu) czyli 295x4 czyli 1180zł (chociaż paypal nie policzy dolara jako 4zł) czyli cena około 1200zł. Natomiast na allegro dokładnie tu: http://allegro.pl/xiaomi-mi4c-prime-3gb-32gb-dual-sim-wysylka-z-pl-i5774938515.html kupuje za niecałe 100zł więcej identyczny telefon z gwarancją na 2 lata- czyli sprzedający bierze na siebie drugi rok. Czy ja źle rozumuje ? Radziłbym w ogóle na sprzedawce nie patrzeć... Już na forum odsyłaliśmy ludzi z telefonami do sprzedawcy, bo telefon się do niczego nie nadawał.
kozikpl Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) 1 godzinę temu, Nezumi napisał: Radziłbym w ogóle na sprzedawce nie patrzeć... Już na forum odsyłaliśmy ludzi z telefonami do sprzedawcy, bo telefon się do niczego nie nadawał. Kurcze, gość ma ponad 13500 pozytywnych komentarzy, niestety negatywy też ma (ale tylko 34 ). Edited December 3, 2015 by kozikpl
Nezumi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 1 godzinę temu, kozikpl napisał: Kurcze, gość ma ponad 13500 pozytywnych komentarzy, niestety negatywy też ma (ale tylko 34 ). i prawdopodobnie te "34" to zwroty od nas z forum . No może nie aż tyle, ale zdarzały się przeróżne kwiatki i zabawy z tym sprzedawcą...
kozikpl Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Rozumiem, odpuszczę go sobie jeżeli tak radzisz. Poleć za to kogoś
Nezumi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 22 minuty temu, kozikpl napisał: Rozumiem, odpuszczę go sobie jeżeli tak radzisz. Poleć za to kogoś W Polsce masz Technos, Accessories4You, XFS, w chinach masz Gearbest, Goldway, Buriza, IBG.
Acid Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Tak na marginesie: te 13500 komentarzy to nie od sprzedaży telefonów. Ten sprzedawca sprzedaje/sprzedawał inny sprzęt. Telefony Xiaomi to garstka także nie warto patrzeć się tu tylko na komentarze. Wysłano z MI Note
sandman Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ok, już wiem że popełniłem błąd - zanim kupiłem telefon od tego sprzedawcy, powinienem poczytać to forum... Moje pytanie brzmi tak: co powinienem sprawdzić, żeby mieć pewność że telefon jest ok ? Mam go tydzień z hakiem, na razie wszystko jest w najlepszym porządku, nic się nie wiesza, itd. Ale czytając Wasze posty - już wiem że zdarzają się niezłe kwiatki.... Pomożecie ?
tomek0768 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 No to może...........kontynuuj czytanie forum, jest parę wątków o podróbkach. Jeśli jeszcze nie masz, to rom Miuipolska możesz też zainstalować, np. wg poradnika na stronie miuipolska.pl Wysłane z mojego GOCLEVER przy użyciu Tapatalka
Pawliko Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 1 godzinę temu, sandman napisał: Ok, już wiem że popełniłem błąd - zanim kupiłem telefon od tego sprzedawcy, powinienem poczytać to forum... Moje pytanie brzmi tak: co powinienem sprawdzić, żeby mieć pewność że telefon jest ok ? Mam go tydzień z hakiem, na razie wszystko jest w najlepszym porządku, nic się nie wiesza, itd. Ale czytając Wasze posty - już wiem że zdarzają się niezłe kwiatki.... Pomożecie ? Sam od niego kupilem 2 sztuki i problemow nie bylo. A tobie radze zainstalowac najnowsze miuiPolksa i nic wiecej.
mrcdul Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Zamówiłem u tego sprzedawcy smartfona Redmi Note 2 prime 02.12.2015, do dnia dzisiejszego nie nadał poaczki, chociaz zapewniał, że wysyła w ciagu 2-3 dni i nada paczke w poniedziałek, jak narazie czekam, ale radze uwazać.
hosse6668 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Witam Kupiłem u niego redmi note 2prime plus powerbank xiaomi 16000mh Kontakt ok Produkty oryginalne sprawdzone na stronie miui Pozdrawiam
Kuban Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Mimo negatywów co do tego sprzedawcy postanowiłem kupić u niego Redmi Note 3 zaraz przed Bożym Narodzeniem. Telefon dostałem po 2 dniach. Wszystko wyglądało w porządku żadnych syfiastych ROMów wszystko działało beż problemów. Aplikacja Mi Verification potwierdziła oryginalność telefonu, a brak problemów (nie licząc 13 dniowego czekania na potwierdzenie od Xiaomi o możliwości odblokowania bootloadera :\ ) przy instalacji MIUI Polska tylko potwierdziło oryginalność telefonu.
wilczewicz Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ja kupiłem flim case do Mi4C i bez żadnych problemów dostałem na drugi dzień. Fakturka przyszła pocztą. Wszysko głatko i sprawnie
Mateusz118 Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Kupiłem od tego sprzedawcy MI4c, przyszedł, oryginalny. Poza tym same minusy: -sprzedawca nie odpowiada na maile -numery telefonów nie działaja -na aukcji pisze "PL menu" tel z chińsko angielskim romem BARDZO NIE POLECAM. Działanie typu, kopiłeś, towar wysłałem a teraz spadaj, nie gadam z tobą. Gdyby nie brak kontaktu to pewnie bym odesłał telefon, bo po co mam przepłacac w PL za coś co jest tańsze w chinach. Myślałem że jak kupie w PL i na aukcji pisze że ma PL menu to będzie szybko i bezproblemowo a tutaj klops. Sprzedawca ile by nie miał pozytywów to i tak pozostanie burakiem co nie umie odpisac na mail.
Recommended Posts