Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwie aplikacje, które się nie uruchamiają. DSJ oraz Power-Z.

Wysłane z POCO F8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@ktosktos 

Cytat

we wszystkich poprzednich telefonach które posiadałem odblokowanie odciskiem palca odbywało się na bocznym panelu i to pierwsza sytuacja gdy czytnik palca jest w wyświetlaczu a ja standardowo jak na wszystkie poprzednie telefony przykleiłem szkło pseudo hartowane z AliExpress i okazało się że nie ma możliwości aby telefon odczytał odciski palca przez takie szkło dajcie znać jak sytuacja wygląda u was może ktoś ma szkło innego producenta lub takie które jest cieńsze od mojego co rozwiązuje sprawę

Słuchaj kupiłem szkło prywatyzujące 3mk, to żeby nikt z boku nie podglądał 😁 - 99 zł i ta sama kicha — wszystko super działa, ale odciskiem palca nie ma opcji odblokować, ani wprowadzić nowy odcisk. Za 2 dni 99 zł poszło do kosza....... 

Opublikowano
2 godziny temu, kris68 napisał(a):

@ktosktos 

Słuchaj kupiłem szkło prywatyzujące 3mk, to żeby nikt z boku nie podglądał 😁 - 99 zł i ta sama kicha — wszystko super działa, ale odciskiem palca nie ma opcji odblokować, ani wprowadzić nowy odcisk. Za 2 dni 99 zł poszło do kosza....... 

Miałem to samo, tylko że zestaw moich szkiel na Ali, kosztował 11 zł, za 3 sztuki. 🤣

Zająłem uszkodzona oryginalna folie, dodałem odciski na nowo żeby być pewien i interesujące mnie palce po 2 razy i zalozylem szkło. Działa super. Ale za 99 zł, to mają rozmach skurczysyny

Opublikowano

Ja ostatnio założyłem sobie szkło Smart devila - jest super - mają też wersję prywatyzująca - odcisk działa Perfect i montaż jest prosty - udało mi się bardzo dobrze założyć ... Mogę polecić i nie kosztuje majątku ...

Opublikowano

Zapomniałem podzielić się informacją ale problem szkła rozwiązany dwie sztuki za 30 zł poniżej podam  link ten akurat do redmi k 90 pro Max bo to odpowiednik naszego telefonu na Chiny jest idealnie dopasowany do wyświetlacza początkowo dodanie odcisku palca jest troszeczkę problematyczne trzeba naciskać po kilka razy lecz jak  się już uda dodać odcisk całkiem dobrze działa  nie jest perfekcyjnie lecz nic lepszego chyba już nie uda  się opatentować dlatego polecam

https://a.aliexpress.com/_ExdrIfI

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OS3.0.8.0.WPKEUXM

System
Updated the security patch to December 2025. Increased system security.

Wysłane z POCO F8 Pro przy użyciu Tapatalka