Skocz do zawartości
  • 0

Dlaczego nie działa opcja "jednej dłoni"

Pytanie

Opublikowano

Po zmianie motywu, przestała mi działać opcja "jednej dłoni". Działała tylko na tej w fabrycznym ustawieniu. Resetowałem trzy razy i zawsze działała tylko na tej. Po zmianie na jakąkolwiek - lipa  :oops:  Jak przesunę palcem w lewo, pokazują mi się ostatnio używane aplikacje. Jak w prawo - zero reakcji.W czym jest problem?

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

U mnie na RN2 też nie działa "jedną dłoń" Zainstalowany ROM

5.9.24 Aplikacja jest włączona ,przesuwając palcem objawy jak w powyższym poście u Andrzej 55.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

A macie w Ustawienia > Urządzenie > Baterie > Wydajność - włączone animacje systemowe?

Na Redmi2 świeżo po wipe były wyłączone i kilka rzeczy mi nie działało (kilka poza animacjami), jak to włączyłem to wszystko śmiga.

• 0
Opublikowano

U mnie (Mi Note) też ta opcja jest włączona i nadal nie działa. Nie chciałbym co chwila go resetować tylko dla tej opcji. Co prawda aż tak się często z tego nie korzysta  ale jednak trochę jest to denerwujące :cry:  :cry:  

• 0
Opublikowano

No to wróżek nie ma... Podłącz adb shell, wydaj komendę adb logcat, poczekaj chwilę na stabilizację loga i przy włączonej funkcji w ustawieniach wykonaj gest włączenia jednej dłoni. Jeśli coś jest popsute to log pokaże coś w tym momencie. 
Zanotuj fragment i wklej tutaj.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Ha..... jakbym czytał chiński :eek: . Acid, możesz to jakoś "przyjaźniej" opisać? Zbyt lotny w tych tematach nie jestem :oops:

Edytowane przez andrzej55
  • 0
Opublikowano

Witam, mam problem z funkcją "jedna dłoń", mam włączona ta funkcje ale niestety.nie działa, gdzieś na forum rzuciło mi się w oczy ze w MI4c jest odwrotnie i musi byc wyłączone i wtedy działa ale i tak nie reaguje, ktoś coś?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

A popróbuj palcem wskazującym...ja na note kciukiem mam też problem, na 10 razy raz się uda włączyć...wskazującym jest trochę lepiej

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 0
Opublikowano (edytowane)

U mnie na RN2 trzeba zrobić tak:  Ustawienia-Urządzenie-Ułatwienia Dostępu -  Gesty Powiększania trzeba WYŁĄCZYĆ !!!

:-D:-D:-D

Edytowane przez SNAFU1234
błąd
  • 0
Opublikowano
Dnia 9.03.2016 o 22:17, SNAFU1234 napisał:

U mnie na RN2 trzeba zrobić tak:  Ustawienia-Urządzenie-Ułatwienia Dostępu -  Gesty Powiększania trzeba WYŁĄCZYĆ !!!

:-D:-D:-D

Piwo dla kolegi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...