Jaka wycena pieniężna konta? Pomysły? Co z nim zrobić? Xiaomi CommunityGlobal, Level 6 MASTER Bunny (wyższy niż PRO) i ciągle rośnie od rejestracji niecałe 7 roku temu, konto z medalami, zdałem test rekrutacyjny na Beta Developer i przyjęto do programu Beta Community. Przy pomocy konta odblokowałem szybko 1 urządzenie HyperOS przy przepełnieniu serwerów o g. 00:00 (nie zostało odnotowane na serwerach Xiaomi co potwierdza występujący nadal formularz zachęty do zgłoszenia unlock bootloader). Opisałem na tut. forum (poszukaj).
Pytanie
zagrobelny
Jaka wycena pieniężna konta? Pomysły? Co z nim zrobić? Xiaomi Community Global, Level 6 MASTER Bunny (wyższy niż PRO) i ciągle rośnie od rejestracji niecałe 7 roku temu, konto z medalami, zdałem test rekrutacyjny na Beta Developer i przyjęto do programu Beta Community. Przy pomocy konta odblokowałem szybko 1 urządzenie HyperOS przy przepełnieniu serwerów o g. 00:00 (nie zostało odnotowane na serwerach Xiaomi co potwierdza występujący nadal formularz zachęty do zgłoszenia unlock bootloader). Opisałem na tut. forum (poszukaj).
Edytowane przez zagrobelny18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi