Kacper Skrzypek Opublikowano Czwartek o 20:03 Autor Opublikowano Czwartek o 20:03 A, faktycznie, nie skojarzyłem bez spojrzenia na wcześniejsze posty. Cóż, Xiaomi różnie puszcza to na różne telefony. POCO F7 Ultra nie miał tego, przynajmniej u mnie na xiaomi.eu, dopóki nie pojawiło się 3.0.300.*. 1
dudijack Opublikowano Piątek o 06:38 Opublikowano Piątek o 06:38 (edytowane) Panowie pisałem w innym temacie ( ale nikt go nie czyta ). Czy mógłby ktoś udostepnić apk panelu sterowania (com.miui.securitycenter) oraz aplikacji ustawienia (com.android.settings) z najnowszej wersji romu? Edytowane Piątek o 06:47 przez dudijack
Master Opublikowano Piątek o 10:50 Opublikowano Piątek o 10:50 4 godziny temu, dudijack napisał(a): Panowie pisałem w innym temacie ( ale nikt go nie czyta ). Czy mógłby ktoś udostepnić apk panelu sterowania (com.miui.securitycenter) oraz aplikacji ustawienia (com.android.settings) z najnowszej wersji romu? proszę bardzo https://limewire.com/d/bFJ6e#Yofnn3CD1r
dudijack Opublikowano Sobota o 17:39 Opublikowano Sobota o 17:39 Dziękuję Ci bardzo, ale przy próbie instalacji apki "ustawień" otrzymuję błąd... Panel sterowania instaluje się poprawnie.
Master Opublikowano Sobota o 18:27 Opublikowano Sobota o 18:27 47 minut temu, dudijack napisał(a): Dziękuję Ci bardzo, ale przy próbie instalacji apki "ustawień" otrzymuję błąd... Panel sterowania instaluje się poprawnie. mam u siebie takie coś jeśli chodzi o ustawienia ... przyznam że tak jeszcze tego nie wrzucałem - to nie wiem czy coś pomogę ... 🙃
Rekomendowane odpowiedzi