Dyskusja ogólna
5 topics in this forum
-
- 3 followers
- 48 replies
- 1.2k views
Wątek ogólny poświęcony smartfonowi Xiaomi 15 Ultra. Można zadawać tu pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Last reply by Andrzej47, -
-
- 5 followers
- 82 replies
- 5.3k views
Wątek ogólny poświęcony smartfonom Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Pro. Można zadawać tu pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Last reply by Master, -
- 2 followers
- 7 replies
- 335 views
Witam, niedługo będę w Chinach. Wiem, że bez problemu można wgrać już usługi Google i aplikacje do chińskiego ROM, bo jest pełno tutoriale do tego. Mam tylko pytanie czy Portfel Google i płatności NFC i Aplikacje bankowe będą chodzić ? Wyczytałem że Android Auto, nie ale obede się. Różnica w cenie jest kolosalna, plus bateria większa i ładowarka w zestawie. Jeszcze photography kit też kosztuje w Chinach połowę ceny. Pozdrawiam
Last reply by Master, -
- 2 followers
- 5 replies
- 240 views
Witam. Chciałbym najkrótszą drogą uzyskać nagrywanie rozmów poprzez dialer od Xiaomi w mojej Xiaomi 15 12/256 z polskiej dystrybucji w wersji global. Rozumiem, że nie będzie konieczne odblokowanie bootloadera i będzie dało się w jakiś inny sposób dograć Xiaomi dialer. Proszę o poradę oraz ewentualnie instrukcję w jaki sposób można to zrobić. Myślę, że temat przydatny dla wielu użytkowników. Na forum znalazłem tylko informacje jak odblokować bootloader i wgrać rom, ale nikt nie pisze o metodzie dogrania Xiaomi dialer bez tych zabiegów :)
Last reply by Acid, -
- 3 followers
- 15 replies
- 605 views
Witam, za moment premiera nowego smartfonu od xiaomi, miałem kiedyś xiaomi 13 pro i mogłem samodzielnie wgrać rom xiaomi eu, teraz wiem że coś się pozmieniało i Chińczyk zdalnie musi to zrobić. Macie jakieś znane strony gdzie będzie można później odblokować bootloader za np kwotą 100zł? Pozdrawiam.
Last reply by alonsoharris,