Kluska Opublikowano 28 Stycznia 2024 Opublikowano 28 Stycznia 2024 Witam Zauważyłem problem z aktualizacją Mi Video System 1.0.6.0 UMCCNXM To wina firmware, czy coś sknociłem. Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Stycznia 2024 Opublikowano 28 Stycznia 2024 Mi Wideo u nas jest patchowane m.in. w kwestii usuwania śledzenia. Tak zmodyfikowanej wersji nie da się zaktualizować ze Sklepu Play, apka jest aktualizowana wraz z ROM-em. Poczekaj na aktualizację. 1
0 Kluska Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 A tak dziś mnie naszła myślCzy jest możliwość abyście udostępniali gdzieś wersję przerobiona do aktualizacji własnej?Irytujące jest że przy każdej próbie aktualizacji innych aplikacji ta wyrzuca błąd. automatyczna aktualizacja aplikacji wyłączona .Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 Kluska Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Opublikowano 18 Maja 2024 Podbijamy ostatnie pytanieO możliwości udostępnienia zmodyfikowanych aplikacji.Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu TapatalkaPodbijamy ostatnie pytanieO możliwości udostępnienia zmodyfikowanych aplikacji.Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Maja 2024 Opublikowano 18 Maja 2024 Mogę podrzucić, ale nie wiem, czy uda Ci się zainstalować. Raczej nie. Mi Wideo_2024042501(MiVideo-GP).apk
0 Koola Opublikowano 18 Maja 2024 Opublikowano 18 Maja 2024 W dniu 28.01.2024 o 08:43, Kacper Skrzypek napisał(a): Mi Wideo u nas jest patchowane m.in. w kwestii usuwania śledzenia. Tak zmodyfikowanej wersji nie da się zaktualizować ze Sklepu Play, apka jest aktualizowana wraz z ROM-em. Poczekaj na aktualizację. Teraz walczę z nowym Xiaomi 14 (dev) i wywaliło mi komunikat o niemożliwości aktualizacji Mi Video i Cleaner'a. Czy z Cleanerem jest taka sama akcja jak z opisanym wyżej Mi Video?
0 Koola Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 W dniu 18.05.2024 o 22:31, Kacper Skrzypek napisał(a): Tak. Teraz do grona Mi Video i Cleaner dołączył Mi Mover i Mi Browser. To już tak zostanie i aktualizacje części aplikacji będą dostępne tylko z nowym ROMem? Dużo jest tych aplikacji które nie będą się aktualizować ze Google play?
0 FromWP Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 Wszystkie systemowe. Tak jest od dawna i raczej pozostanie
0 Master Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 tak jak pisał Kolega powyżej ... te apki które się nie aktualizuja przez sklep Play mają zmienione sygnatury - są w jakiś sposób zmodyfikowane przez Xiaomi eu - a pochodzą z oryginalnego chińskiego romu - jeśli jakaś apka nie była modyfikowana przez ekipę Xiaomi eu to się zaktualizuje - pozostałe nie ... ile jest takich apek - trudno powiedzieć ... to wie tylko ekipa Xiaomi eu (z naszej strony może pan Kacper ma więcej info ...) ja u siebie nie mam tych problemów a to z racji tego że to wszystko idzie won od razu po instalacji systemu 🙃 no i właśnie wracając do przedmówcy - tak było tak jest i tak będzie 🙃
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 Godzinę temu, Koola napisał(a): To już tak zostanie i aktualizacje części aplikacji będą dostępne tylko z nowym ROMem? Tak, to już tak zostanie.
0 Maverick1970 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Opublikowano 7 Czerwca 2024 A nie dało by się ich zapisać do zip i aktualizować poprzez TWRP ? 4 minuty temu, Maverick1970 napisał(a): A nie dało by się ich zapisać do zip i aktualizować poprzez TWRP ? Edit: Panie Kacper właśnie zainstalowałem Mi Video które tu udostepniłeś za pomocą Lucky Patchera. Standartowy instalator odmówił.
Pytanie
Kluska
Witam
Zauważyłem problem z aktualizacją Mi Video
System 1.0.6.0 UMCCNXM
To wina firmware, czy coś sknociłem.
Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi