Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2023 Restart telefonu. Nie mam na to innego rozwiązania. To raczej nie jest kwestia Messengera, tylko implementacji dymków przez Xiaomi. Nie spodziewam się poprawy przed wydaniem Globali.
ukey Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Samsungowcy z A14 zgłaszają bardzo podobny problem. Rozwiązaniem podobno jest wyłączenie powiadomień "inne" oraz kamery i mikrofonu (tzn zabranie uprawnień). Edit: Kurde po zrobieniu tego + aktualizacji messengera problem już nie wrócił (od wczoraj).. Edit 2: Problem jednak jest dalej. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez ukey
markus70 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Xiaomi 12 Nie mogę dodać widgetu pogody na pulpit. Klikam Dodaj na pulpit i nic się nie dzieje. Dodatkowo na liście nie pojawiają się widgety z aplikacji, które mam zainstalowane.
Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 Godzinę temu, markus70 napisał(a): Xiaomi 12 Nie mogę dodać widgetu pogody na pulpit. Klikam Dodaj na pulpit i nic się nie dzieje. Dodatkowo na liście nie pojawiają się widgety z aplikacji, które mam zainstalowane. Prawdopodobnie masz zainstalowaną globalną wersję Asystenta (czyli Panel informacyjny). Odinstaluj ją. Co do widżetów z aplikacji - wejdź w Widżetach w Wszystkie widżety i na dole masz Widżety Androida, tam znajdziesz widżety z aplikacji.
markus70 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 11 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Prawdopodobnie masz zainstalowaną globalną wersję Asystenta (czyli Panel informacyjny). Odinstaluj ją. Co do widżetów z aplikacji - wejdź w Widżetach w Wszystkie widżety i na dole masz Widżety Androida, tam znajdziesz widżety z aplikacji. Wielkie dzięki.. Pomogło.. Czy muszę instalować inną wersję Asystenta? Jeśli tak, to skąd?
Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 Nie, nie musisz. To, co jest w ROM-ie, wystarczy.
Master Opublikowano 15 Grudnia 2023 Opublikowano 15 Grudnia 2023 ktoś może wie jak zmusić GW do tego żeby wskoczyły mu dobre zabezpieczenia? ostatnia latka zainstalowana - ale coś się zbiesił 🙃
Rekomendowane odpowiedzi