Patryk22 Opublikowano 16 Maja 2024 Opublikowano 16 Maja 2024 Witam A więc wgrałem ponownie poprzez fastboota i zainstalowałem fix na czyściocha i poszło od strzała. Płaciłem do dzisiaj i ku mojemu zdziwieniu około 7:00 padło. Czy ktoś może to potwierdzić czy tylko u mnie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Opublikowano 16 Maja 2024 Jest fix na sourceforge nowy: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.05.15.apk/download
zeno55 Opublikowano 22 Maja 2024 Opublikowano 22 Maja 2024 Niestety fix już nie działa a nowego ni ma
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Opublikowano 22 Maja 2024 I nie będzie. Przynajmniej na razie.
zeno55 Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 Jest nowa wersja fixa wersji 2024.05.22 - wszystko śmiga
Master Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 17 minut temu, zeno55 napisał(a): Jest nowa wersja fixa wersji 2024.05.22 - wszystko śmiga do czasu aż google znowu wsadzi swoje wścibskie paluchy w fingerprinty 🙃 oby Xiaomi eu miało coś w zapasie ... 🙃 ale fakt na razie jest ok ...
Glitch Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Witam. Zainstalowałem na poco x3 pro miui 14 z linku podanego na pierwszej stronie (poprzez plik: first_install_with_data_format) bez większych problemów. Chciałem jednak w ten sam sposób zainstalować wersję Indonezyjską (zależy mi na nagrywaniu rozmów). Zaciągnąłem plik: File Download Page (miuirom.org) Po rozpakowaniu jest plik m.in. "Flash all" (plik wsadowy windows) ale nie wyskakuje okno cmd.exe jak w poprzednim pliku w wersji EU. Proszę o pomoc.
FromWP Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 8 minut temu, Glitch napisał(a): nie wyskakuje okno cmd.exe To że nie uruchamia się cmd nie jest problemem. Przez cmd z automatu tego romu nie zainstalujesz. To rom pod Miflash. Tyle że nagrywanie rozmów masz tez w romie eu.
Glitch Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Wgrałem jeszcze raz wersję z pierwszej strony i mam nagrywanie rozmów.
Glitch Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Witam. Używam wersji 14.0.3.0.TJUMIXM na telefonie POCO x3PRO i co jakiś czas randomowo przestają działać czujniki (zbliżeniowy i rotacja ekranu). Po resecie telefonu działa znowu poprawnie. Tak samo miałem na poprzedniej wersji 14.0.1.0. Mam kartę w a2mobile i za każdym razem po wyłączeniu telefonu i ponownym włączeniu muszę manualnie wprowadzać dane punktów dostępu. Próbowałem również kalibrować czujniki w ukrytym menu (klikając wielokrotnie na wersję jądra). Jak kalibruję podczas działających czujników to wszystko jest ok, ale jak chcę kalibrować przy niedziałających czujnikach, to nie pokazują się żadne wartości w proximity sensor. Dodam, że czujniki wyłączają się raz- dwa razy dziennie w różnych porach Macie pomysł jak to rozwiązać?
zeno55 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Odkąd wyszła 14.0.3.0.TJUMIXM nie mogę na X3 Pro zrobić kopii systemu w TWRP. Czy U Was to śmiga i tylko u mnie jest taki problem? Nie wiem czy to kwestia deszyfrowania ale sądzę że kopie tak czy siak powinien zrobić poprawnie. Od czasu aktualizacji do tej ostatniej wersji praktycznie TWRP stało się bezużyteczne skoro podstawowej rzeczy nie można z tym zrobić. Rozumiem że ten model został już olany przez xiaomi (zarówno rom jak i twrp) tylko dlaczego zostawili to w stanie nie działającego poprawnie TWRP? Jeśli komuś to jednak działa to bardzo proszę o info bo może coś przeoczyłem a bardzo mi zależy żeby chociaż co jakiś czas zrobić sobie kopie systemu
zeno55 Opublikowano 13 Września 2025 Opublikowano 13 Września 2025 Czy orientuje się ktoś czy projekt Xiaomieumodule został już zupełnie porzucony czy można gdzieś znaleźć jakieś aktualne wersje? Ostanią mam sprzed 2 miesięcy i niestety nie przechodzi już Safety Net Checker. Na stronie sourceforge.net ostatnia wersja utknęła na lipcu
Rekomendowane odpowiedzi