Skocz do zawartości

POCO X3 Pro - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.3.0.TJUMIXM - Android 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc wgrałem ponownie poprzez fastboota i zainstalowałem fix na czyściocha i poszło od strzała. Płaciłem do dzisiaj i ku mojemu zdziwieniu około 7:00 padło. Czy ktoś może to potwierdzić czy tylko u mnie?

Opublikowano
17 minut temu, zeno55 napisał(a):

Jest nowa wersja fixa wersji 2024.05.22 - wszystko śmiga df8d9ee7a6c0c4762bfb2d3d4178c073.jpg

do czasu aż google znowu wsadzi swoje wścibskie paluchy w fingerprinty 🙃 oby Xiaomi eu miało coś w zapasie ... 🙃 ale fakt na razie jest ok ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Zainstalowałem na poco x3 pro miui 14 z linku podanego na pierwszej stronie (poprzez plik: first_install_with_data_format) bez większych problemów. Chciałem jednak w ten sam sposób zainstalować wersję Indonezyjską (zależy mi na nagrywaniu rozmów). Zaciągnąłem plik: File Download Page (miuirom.org) Po rozpakowaniu jest plik m.in. "Flash all" (plik wsadowy windows) ale nie wyskakuje okno cmd.exe jak w poprzednim pliku w wersji EU. Proszę o pomoc. 

Opublikowano
8 minut temu, Glitch napisał(a):

nie wyskakuje okno cmd.exe

To że nie uruchamia się cmd nie jest problemem. Przez cmd z automatu tego romu nie zainstalujesz. To rom pod Miflash. Tyle że nagrywanie rozmów masz tez w romie eu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Używam wersji 14.0.3.0.TJUMIXM na telefonie POCO x3PRO i co jakiś czas randomowo przestają działać czujniki (zbliżeniowy i rotacja ekranu). Po resecie telefonu działa znowu poprawnie. Tak samo miałem na poprzedniej wersji 14.0.1.0. Mam kartę w a2mobile i za każdym razem po wyłączeniu telefonu i ponownym włączeniu muszę manualnie wprowadzać dane punktów dostępu. Próbowałem również kalibrować czujniki w ukrytym menu (klikając wielokrotnie na wersję jądra). Jak kalibruję podczas działających czujników to wszystko jest ok, ale jak chcę kalibrować przy niedziałających czujnikach, to nie pokazują się żadne wartości w proximity sensor. Dodam, że czujniki wyłączają się raz- dwa razy dziennie w różnych porach Macie pomysł jak to rozwiązać?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odkąd wyszła 14.0.3.0.TJUMIXM nie mogę na X3 Pro zrobić kopii systemu w TWRP. Czy U Was to śmiga i tylko u mnie jest taki problem? Nie wiem czy to kwestia deszyfrowania ale sądzę że kopie tak czy siak powinien zrobić poprawnie. Od czasu aktualizacji do tej ostatniej wersji praktycznie TWRP stało się bezużyteczne skoro podstawowej rzeczy nie można z tym zrobić. Rozumiem że ten model został już olany przez xiaomi (zarówno rom jak i twrp) tylko dlaczego zostawili to w stanie nie działającego poprawnie TWRP? Jeśli komuś to jednak działa to bardzo proszę o info bo może coś przeoczyłem a bardzo mi zależy żeby chociaż co jakiś czas zrobić sobie kopie systemu

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy orientuje się ktoś czy projekt Xiaomieumodule został już zupełnie porzucony czy można gdzieś znaleźć jakieś aktualne wersje? Ostanią mam sprzed 2 miesięcy i niestety nie przechodzi już Safety Net Checker. Na stronie sourceforge.net ostatnia wersja utknęła na lipcu