Skocz do zawartości

Oficjalnie: Xiaomi 13 Ultra za mniej niż tydzień!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te okrągłe wysepki na aparaty / obiektywy wyglądają fatalnie ... zdecydowanie lepiej prezentuje się wersja pro - zastanawiałem się przez chwilę nad wymianą 11tki na 13tke pro ale te nie podoba mi się ta szpetna kamerka na środku górnej belki ... może w 14tce dadzą już podekranową ... pożyjemy ... zobaczymy ...

Opublikowano

Przy obecnej polityce cenowej Xiaomi i analizując słowa Lei Juna to na 14tkę trza będzie jakiegoś oddziału providenta czy bociana poszukać

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
30 minut temu, Netoper napisał(a):

Przy obecnej polityce cenowej Xiaomi i analizując słowa Lei Juna to na 14tkę trza będzie jakiegoś oddziału providenta czy bociana poszukać emoji1787.png

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

no podobno mają być już te procki snapdragona na zmodyfikowanej architekturze - gdzieś czytałem że zapowiada się to rewelacyjnie ... co by nie mówić to chyba będzie dobra opcja żeby zmienić już leciwa 11tke 🙃 przyznam że jakoś specjalnie powodu do wymiany nie mam - na moje potrzeby sprzęt jest w zupełności wystarczający - w sumie jedyne co by się przydało to przednia kamerka podekranowa żeby nie szpeciła wyświetlacza, może bateria tak z 5000 mAh i jakiś teleobiektyw bo czasami bywa przydatny  ... no i żeby to wyglądało jakos godziwie bo jak pisałem - ten design ultry to tragedia ... a chciałbym żeby sprzęt i działał jak należy i wyglądał dobrze 🙃 wiem ... marzenia ...

Opublikowano

Podobna do Redmi Note 12 Turbo na którą czekam. Jeszcze chyba nie zdecydowali czy będzie jako Poco F5 czy też Poco X5 GT, tak przynajmniej jest według najnowszych danych.

F5 to może być Redmi K60 a F5 Pro to Redmi K60 Pro.

Opublikowano
Godzinę temu, Puma2012 napisał(a):

Podobna do Redmi Note 12 Turbo na którą czekam. Jeszcze chyba nie zdecydowali czy będzie jako Poco F5 czy też Poco X5 GT, tak przynajmniej jest według najnowszych danych.

F5 to może być Redmi K60 a F5 Pro to Redmi K60 Pro.

Zdecydowali już dawno. Niektóre media po prostu o tym nie wiedzą.

F5 = Note 12 Turbo, F5 Pro = K60.

Opublikowano

przy okazji psucia designu dla mnie sztandarowy przykład to flagowce Oppo - find X5 pro wygląda rewelacyjnie - X6 pro to koszmarek zbliżony wyglądem właśnie do 13 ultra ... - pisze tu oczywiście o tylnej wysepce ...