piotr469 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Zewnętrznie doinstalowanego też? Mam na moto g lte z andkiem 5.1 zainstalowany flash i działa na niektórych przeglądarkach np. na dolphinie, na puffinie chyba też, nie wiem czy są jeszcze jakieś Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
tosshi2 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 No na niektorych bedzie dzialac. No ale np na chromie nie uruchomisz.
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Z taka ver go kupiłem od A4You a po uruchomieniu aplikacji aktualizacja pokazuje mi że system aktualny.Screenshot_2015-09-22-23-07-10.png Czemu wiec telefon sam nie dokona update do 5.9? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime Klikij w link w mojej sygnaturze oraz wejdź sobie na:http://miuipolska.pl/faq/ i poczytaj to się wszystkiego dowiesz ;-; Zewnętrznie doinstalowanego też? Mam na moto g lte z andkiem 5.1 zainstalowany flash i działa na niektórych przeglądarkach np. na dolphinie, na puffinie chyba też, nie wiem czy są jeszcze jakieś Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Od androida 4.4 (albo i już 4.2) Flash masz wbudowany w system, więc doinstalowywanie go mija się z celem.
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Klikij w link w mojej sygnaturze oraz wejdź sobie na:http://miuipolska.pl/faq/ i poczytaj to się wszystkiego dowiesz ;-; Od androida 4.4 (albo i już 4.2) Flash masz wbudowany w system, więc doinstalowywanie go mija się z celem. Ok dzieki Nezumi, poczytalem. Czyli my mamy MIUI ver. 6 tak? Musze sciagnac sobie najnowsza ver 5.9.18 na telefon a potem zainstalować przy pomocy aplikacji aktualizacje? P.s. Jak moge sobie wyciagnac ikone Blokada ekranu na pulpit widze na screenach ze tak jest. P.s2 FAQ bardzo przydatne sporo sie dowiedzialem na temat ciekawych nowych funkcji.
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Ok dzieki Nezumi, poczytalem. Czyli my mamy MIUI ver. 6 tak? Musze sciagnac sobie najnowsza ver 5.9.18 na telefon a potem zainstalować przy pomocy aplikacji aktualizacje? P.s. Jak moge sobie wyciagnac ikone Blokada ekranu na pulpit widze na screenach ze tak jest. P.s2 FAQ bardzo przydatne sporo sie dowiedzialem na temat ciekawych nowych funkcji. Aktualnie v7, ale to się wiele od v6 nie różni xD. Każdą aktu pobierasz na telefon, a następnie metodą 1 z instrukcji aktualizujesz. Wyciągnięcie ikonek na pulpit jest gdzieś w ustawieniach, teraz Ci nie powiem bo dawno tam nie grzebałem PS: przytrzymaj przycisk z 3 kreskami, potem "widżety"->Przełączniki
Jasiu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Tak. Pytam o flash playera. Telefon go wspiera/obsługuje? Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Odpaliłem właśnie filmy z cda.pl, które wymagają flasha, więc wspiera
Wojtkson Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Hej mam klawiaturę Swype. Ale ciągle mi wyskakuje wybierz metodę wprowadzania tekstu mimo, że swype jest ustawiona jako domyślna. Da się coś z tym zrobić? Edytowane 23 Września 2015 przez Wojtkson
m4ci3k_sz Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Hej mam klawiaturę Swift Key. Ale ciągle mi wyskakuje wybierz metodę wprowadzania tekstu mimo, że swype jest ustawiona jako domyślna. Da się coś z tym zrobić? W sensie na pasku powiadomień?
m4ci3k_sz Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 W ustawieniach chyba można to wyłączyć
Jasiu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Po muśnięciu palcem w dół pojawiają się szybki dostęp do: cichy, rotacja, blokada, bluetooth, dane, wifi itd. Czy można zamienić kolejność tych skrótów? Chciałbym sobie na góre ustawić:, dane, gps, hotspot i wydajny. Szukam po ustawieniach ale bezskutecznie.
Wojtkson Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 W ustawieniach chyba można to wyłączyć W ustawieniach powiadomień czy gdzie? Bo tam chyba nie ma tego,a klawiatura jest ustawiona jako domyślna.
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Po muśnięciu palcem w dół pojawiają się szybki dostęp do: cichy, rotacja, blokada, bluetooth, dane, wifi itd. Czy można zamienić kolejność tych skrótów? Chciałbym sobie na góre ustawić:, dane, gps, hotspot i wydajny. Szukam po ustawieniach ale bezskutecznie. Ustawienia>Powiadomienia>Uklad Przelacznikow. Poczytaj sobie FAQ ktory wyzej podal Nezumi, na prawde przydatne 1
Jasiu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 @Tronik - podziękował, masz browara
Wojtkson Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Chyba już zrobiłem. Wyłączyłem aplikacje klawiatura google i obu klawiaturom wyłączyłem powiadomienia Edit Było wcześniej chyba jak ustawić aplikacje żeby zawsze działała w tyle, ale nie mogę znaleźć. Chciałem żeby mi fit działał żebym powiadomienia połączeń itd otrzymywał czy do tego nie musi działać w tyle? Tak samo jeśli mam w mi fit trzy aplikacje zaznaczone do powiadomień to muszą one działać w tyle żeby powiadomienia były? Np. Gmail. Edytowane 23 Września 2015 przez Wojtkson
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Chyba już zrobiłem. Wyłączyłem aplikacje klawiatura google i obu klawiaturom wyłączyłem powiadomienia Edit Było wcześniej chyba jak ustawić aplikacje żeby zawsze działała w tyle, ale nie mogę znaleźć. Chciałem żeby mi fit działał żebym powiadomienia połączeń itd otrzymywał czy do tego nie musi działać w tyle? Tak samo jeśli mam w mi fit trzy aplikacje zaznaczone do powiadomień to muszą one działać w tyle żeby powiadomienia były? Np. Gmail. Ustawiasz w Panelu Sterowania Autostart, a następnie jak odpalisz apkę i wrócisz do home to po kliknięciu 3 kresek pociągasz daną apkę w dół, powinna wyświetlić się kłódeczka Oraz w "Uprawnienia"->"Powiadomienia" dajesz apce wszelkie wymagane ustawienia
Wojtkson Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Ustawiasz w Panelu Sterowania Autostart, a następnie jak odpalisz apkę i wrócisz do home to po kliknięciu 3 kresek pociągasz daną apkę w dół, powinna wyświetlić się kłódeczka Oraz w "Uprawnienia"->"Powiadomienia" dajesz apce wszelkie wymagane ustawienia Pięknie dziękuję. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Ustawiasz w Panelu Sterowania Autostart, a następnie jak odpalisz apkę i wrócisz do home to po kliknięciu 3 kresek pociągasz daną apkę w dół, powinna wyświetlić się kłódeczka Oraz w "Uprawnienia"->"Powiadomienia" dajesz apce wszelkie wymagane ustawienia O stary nawet nie wiesz jak mi to pomoglo z tym problemem moich aplikacji mailowych na ktory tez mi odpowiadales Teraz jak czyszcze RAM Aqua Mail i Gmail zostaja. Ciekaw jestem ile jeszcze ten telefon ma przede mna nieodkrytych tajemnic.
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 O stary nawet nie wiesz jak mi to pomoglo z tym problemem moich aplikacji mailowych na ktory tez mi odpowiadales Teraz jak czyszcze RAM Aqua Mail i Gmail zostaja. Ciekaw jestem ile jeszcze ten telefon ma przede mna nieodkrytych tajemnic. Ja mam Mi4 od 2 miesięcy i Redmi 2 od pół roku, a co aktualizację znajduję coś nowego, więc pewnie jeszcze z rok będziesz odkrywać telefon, po czym przyjdzie nowa aktualizacja i odkrywanie zaczniesz od nowa!
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Gdyby jeszcze tylko była funkcja doubletap do blokowania to juz calkiem kisiel w majtkach. Klikij w link w mojej sygnaturze oraz wejdź sobie na:http://miuipolska.pl/faq/ i poczytaj to się wszystkiego dowiesz ;-; Od androida 4.4 (albo i już 4.2) Flash masz wbudowany w system, więc doinstalowywanie go mija się z celem. No i już jestem aktualny. Dzięki za pomoc Wysłane z mojego Redmi Note 2 Prime Co sadzice o tym szkle na wyswietlacz? http://allegro.pl/folia-szklo-hartowane-xiaomi-redmi-2-redmi-note-2-i5654800120.html oraz tym http://allegro.pl/szklo-hartowane-xiaomi-mi4-redmi-2a-redmi-note-2-i5670524859.html Edytowane 23 Września 2015 przez Tronik
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 bralbym najtansze ;P Czy to byl sarkazm?
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Czy to byl sarkazm? Raczej nie, też brałbym najtańsze Żadna z firm się niczym specjalnym nie wyróżnia, to po co przepłacać? Brałbym najtańsze i ew za 3mies/pół roku wymieniał na jakiegoś nilkina (chociaż on ma średnie opinie), 3mk lub mocolo.
Tronik Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Ok wszystko jasne To nawet nie była ironia po prostu dobra rada ale trenuj dalej kiedyś się uda ^^ tu masz moje szklo http://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-Film-for-xiaomi-hongmi-redmi-note-2-Arc-Edge-2-5D-0-33mm-High/32438885113.html ale nie chce ci sie pewnie czekac 2 tygodni Zgadza sie nie bedzie mi sie chcialo czekac. Poza tym za 2 tyg wyswietlacz moze byc juz porobiony. Edytowane 23 Września 2015 przez Tronik
Numb Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Co do flash playera to nie, żaden telefon Xiaomi nie ma. Filmy z niektórych stron odtwarza, to fakt. Być może apka video potrafi obsłużyć część, ale samego flasha osadzonego na stronie nie wspiera.
kriegaffe Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 @Tronik Ja mam to samo szkło, co Lamcza. Polecam, trochę się palcuje ale poza tym spoko. Nawiasem mówiąc to jest na 99% to samo szkło, co w twoim drugim linku.
tosshi2 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Co do flash playera to nie, żaden telefon Xiaomi nie ma. Filmy z niektórych stron odtwarza, to fakt. Być może apka video potrafi obsłużyć część, ale samego flasha osadzonego na stronie nie wspiera. Od 4.0 google powoli rezygnowalo z flash playera w 4.4 zrezygnowalo calkowicie. To ze cos strona odtwarza to nie znaczy ze jest flash. Dla przykladu youtube zawsze odtowrzysz w przegladarce, tylko youtube od kilku lat juz nie korzysta z flash playera i formatu flv.
dajnos Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) A ja od ponad 2 lat jadę na Maxthonie jako przeglądarce. On miał nawet flasha na Nokii E51 na Symbianie Edytowane 23 Września 2015 przez dajnos
Nezumi Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Tia, troszku poszperałem, flasha już nie ma, są sposoby, aby go wgrać, ale też nie zawsze działają i z tego co wiem tylko na delfinku bangla, ale w sumie nigdy nie miałem problem z odpaleniem filmików na przeglądarce
Jasiu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Odpaliłem właśnie filmy z cda.pl, które wymagają flasha, więc wspiera Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Plis forgiw mi Propo jeszcze kwestii ładowania, wiadomo że nima Pump express ale sprawdzę jak wygląda to przy ładowaniu z MI powerbanka. Bo wczoraj podłączyłem go na "chwile" i załadował 30% Edytowane 23 Września 2015 przez Jasiu
kleryk88 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 ładuje tak samo jak ładowarka czyli około 1,3-1,4
Wojtkson Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Pytanie do osób co mają mibanda i ustawione powiadomienia z aplikacji. Mam wszystko ustawione. Aplikacje zablokowane(działają w tle) a powiadomienia np ze snapchata nie wibruja na opasce. Jakieś pomysły? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
breskin Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Ile zwykle dostaliście vatu gdy przesyłka była w cle? + po ilu dniach mieliście ją po takiej wiadomości na ''śledzeniu'' w domu?
breskin Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Dobre! Mówiąc ściślej, chodzi o ZŁ
m4ci3k_sz Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Dobre! Mówiąc ściślej, chodzi o ZŁ No to kwota którą zapłacił za telefon w złotówkach razy 0,23 i wynik będzie w złotówkach 1
Cichq Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Ja płaciłem 650 z dhlem, VAT niestety 150zł, czyli razem 800. Doszło w 4 dni od momentu nadania.
Rekomendowane odpowiedzi