Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.02.2025 o 12:53, Wiskoler napisał(a):

Hm, tu mam wszystko na MAX ustawione. Pomaga dopiero jak do wybranego motywu zastosuję ikony z innego motywu. No ale choć tyle dobrego.
Podziękował.

A właściwie to podziękuję bo ja lubię w 2 stronę jak najmniejsze wcześniej było to w ustawieniach pulpitu ale też zawsze jest w dodatkowych ustawieniach - ułatwieniach dostępu jak na skrinie fakt tylko 3 wielkości ale może pomoże 

Screenshot_2025-03-03-23-07-31-579_com.android.settings-edit.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Po wygraniu nowego customa 106. Nie umiem dłuższym naciśnieciem przycisku włączanie, wybudzić 3-way , tzn. czy ma być recovery, czy uruchom ponownie i tak dalej...

... Też mi nie działa revolut🥴

Opublikowano
1 godzinę temu, mariofrak napisał(a):

Po wygraniu nowego customa 106. Nie umiem dłuższym naciśnieciem przycisku włączanie, wybudzić 3-way , tzn. czy ma być recovery, czy uruchom ponownie i tak dalej...

Vol+ i power. Jeśli chcesz to zmienić, to opcja raczej powinna być widoczna w Dodatkowych ustawieniach > Skróty gestów.

Opublikowano
2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Vol+ i power. Jeśli chcesz to zmienić, to opcja raczej powinna być widoczna w Dodatkowych ustawieniach > Skróty gestów.

Dzięki, już działa. Po aktualizacji, samo się przestawiło. Zauważyłem, że nie które ustawienia, po aktualizacji, przestawiły się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takie pytanko, czy da się jakoś aktywować powiadomienie o podłączeniu telefonu z komputerem tak aby wyskakiwało czy to przy odblokowanym ekranie, czy też gdy ekran włącza się(bo kabel został podłączony) i wystarczyło kliknąć na nie, a następnie wybrać "Transfer plików"? A najlepiej jakby po podłączeniu kabla od razu wyskakiwało to okno "Użyj USB do", bo w tej chwili jeśli chcę przetransferować pliki to muszę wysunąć listę powiadomień z góry i dopiero kliknąć powiadomienie o podłączeniu kabla, gdzie na starym telefonie powiadomienie pojawiało się zawsze czy to na ekranie blokady, czy też na odblokowanym ekranie głównym.

Opublikowano
4 godziny temu, czarek1212 napisał(a):

w miui czy hyperOS nie wiem ale w crdroid można to zrobić

HyperOS 2. Wyłączyłem animację ładowania i po podłączeniu kabla na ekranie blokady pokazuje się powiadomienie, więc tutaj jest ok, natomiast na głównym ekranie(po odblokowaniu telefonu) pojawia się tylko czarny pasek z zielonym napisem "Ładowanie            x%" a powiadomienie w formie pływającego powiadomienia nie pojawia się, tylko ikonka na górze i trzeba wchodzić w powiadomienia żeby to kliknąć. Ikona aplikacji to znak USB, a sama aplikacja to "System Android" której nie widzę nigdzie w opcjach(mimo że szukając w sieci u niektórych podobno jest widoczna w aplikacjach), więc nawet nie mogę pogrzebać w ustawieniach powiadomień.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
3 godziny temu, mariofrak napisał(a):

Po najnowszej aktualizacji, dokładniej chodzi nowy aparat. Zdjęcia są bardzo jasne. Może, też ktoś tak ma

Wyczyść całą wyspę aparatu ale to całą bo czujniki są poza soczewkami. Sprawdź pod światło czy nie ma mazaji. Czyść szmatką do okularów najlepiej podgumowaną albo skórka do czyszczenia soczewek.