Wako1986 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Witam, ile rzeczywiście trzyma bateria w mi11i?? 5-6h sot idzie wyciągnąć? Ogólnie to lepiej jak mi11? I czy dużo gorzej jak 11t pro?? Chciałbym zmienić mi10 tylko nie wiem na który model z serii 11 , żeby bateria jakoś nie odstawała od tej z mi10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeka Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Mam Mi11i i intensywnie katując go trzyma cały dzień, wychodzi wtedy 7-8 h przed ekranem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 13 minut temu, wlodeka napisał: Mam Mi11i i intensywnie katując go trzyma cały dzień, wychodzi wtedy 7-8 h przed ekranem. Jeśli faktycznie tyle to bardzo ładny wynik, w takim przypadku nie wiem co recenzji piszą za bzdury że 4-5h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Kiedy wy żyjecie? 8 godzin przed telefonem na dobę? Do tego szkoła/praca 8 godzin. Plus spanie 8 godzin. Musicie mieć dobę 30 godzinną... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeka Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Godzinę temu, brawo napisał: Kiedy wy żyjecie? 8 godzin przed telefonem na dobę? Do tego szkoła/praca 8 godzin. Plus spanie 8 godzin. Musicie mieć dobę 30 godzinną... Raz mi tak wyszło prawie 7h, a mam czas jako emeryt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Na pewno czas pracy na baterii skrócił się od aktualizacji do MIUI 12.5 EE Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeka Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Godzinę temu, Vergiliusz napisał: Na pewno czas pracy na baterii skrócił się od aktualizacji do MIUI 12.5 EE Ja mam Miui 13 i Antka 12 i nie narzekam na baterie, jak mało siedzę na fonie to wystarcza na dwa dni, jak dłużej posiedzę to wieczorem ładowanko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3k3rs Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) 8h po LTE/5G wątpię. Podawajcie scenariusze używania, bo podawanie że 8h to bzdura. 90% ludzi używa go z sobą w pracy, dworze, uczelni a nie po wifi w domu. W życiu nie osiągnąłem więcej niż 4. Nie gram, nie używam fb, insta. Używam 99% po LTE. Edited February 21, 2022 by r3k3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeka Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Rzeczywiście ja tylko po WiFi (emeryt siedzi w domu) i raz mi wyszło SOT ponad 7h. Zaznaczam że telefon Mi 11i, nowy! Teraz średnio SOT 5h ale bateria startuje z 90% (nie ładuje do pełna) i po 5h jeszcze w 30% naładowana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) Nie potrzebnie tak robisz. Powinieneś ładować spokojnie do wskazania 100%. A z dołu jak spadnie poniżej 20%, ale dla tego że to szkodzi czy polepsza coś aku, ale po prostu spowolni ci telefon. Tak to działa i w komputerach. Te wskazanie 100% to nie jest pełne naładowanie akumulatora. Im mniej będziesz tankować, tym częściej będziesz to robić. Edited February 22, 2022 by brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3k3rs Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 (edited) 21 godzin temu, wlodeka napisał: Rzeczywiście ja tylko po WiFi (emeryt siedzi w domu) i raz mi wyszło SOT ponad 7h. Zaznaczam że telefon Mi 11i, nowy! Teraz średnio SOT 5h ale bateria startuje z 90% (nie ładuje do pełna) i po 5h jeszcze w 30% naładowana Emeryt nie emeryt dane trzeba pokazać w prawdziwym scenariuszu. Pokaż jak po LTE czy w jakim tam obecnie się zasięgu znajdujesz. Po wifi zawsze czasy są dobre. @brawo wszystko fajnie ale temat dotyczy baterii SOT mi11i a od dwóch lat go nie używasz :). Nie mówimy tu o tym jak ładujemy itp. Edited February 22, 2022 by r3k3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 (edited) 3 godziny temu, r3k3rs napisał: Nie mówimy tu o tym jak ładujemy itp Czytaj ze zrozumieniem. Jeśli ktoś pisze o SOT (kompletnie nie miarodajny parametr), to jak najbardziej zależy to od tego jak naładowany jest aku. Jeśli ktoś nie ma w pełni naładowanego aku, to w ogóle o czym tu mówić? I nie ma to znaczenia w jakim telefonie... Edited February 22, 2022 by brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 U mnie widze system android robi sobie co chce.Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts