Dyskusja ogólna
17 topics in this forum
-
- 1 follower
- 27 replies
- 3.5k views
Wątek ogólny, poświęcony Mi 11i/Redmi K40 Pro/+. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by marcinj6, -
-
- 2 followers
- 21 replies
- 6.6k views
Mi 11i - EEA Stable ROM MIUI V12.0.4.0.RKKEUXM OTA z V12.0.3.0 https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.RKKEUXM/miui-blockota-haydn_eea_global-V12.0.3.0.RKKEUXM-V12.0.4.0.RKKEUXM-af23c12f14-11.0.zip Recovery ROM https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.RKKEUXM/miui_HAYDNEEAGlobal_V12.0.4.0.RKKEUXM_2e35568b11_11.0.zip Fastboot https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.RKKEUXM/haydn_eea_global_images_V12.0.4.0.RKKEUXM_20210415.0000.00_11.0_eea_04eef9fe91.tgz Mi 11i - Global Stable ROM MIUI V12.0.1.0.RKKMICM Recovery ROM https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.RKKMIXM/miui_HAYDNGlobal_V12.0.1.0.RKKMIXM_f2ca814c82_11.0.zip Fastboot https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.RKKMIXM/hay…
Last reply by tasior55, -
- 0 replies
- 338 views
Błagam, pomóżcie drodzy forumowicze znaleźć mi działające TWRP do Mi11i Wypróbowałem już chyba wszystkie z pobieralni ROMów i albo po odpaleniu nie dzieje się nic, czasem wyłączy się telefon. Odpaliły tylko jakieś 2 pliki i na każdym nie dało się zrobić nic
Last reply by niebor, -
- 0 replies
- 683 views
Cześć, Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam temat... Czy warto przejść z Mi11i na Mi12 ? Czy aparat w Mi12 jest lepszy, a może nie warto przechodzić ?
Last reply by TheKaaC, -
- 12 replies
- 61k views
Witam miał ktoś taki problem że nie mógł wyłączyć tego czegoa "ODKRYJ" na zablokowanym ekranie? Jak to usunąć? Pozdrawiam
Last reply by hCYk, -
- 0 replies
- 1.6k views
Pacjent: MI 11i / m2012k11g Soft MIUI Global 13.0.5.0 Stabila Android: 12 SKQ1. 211006.001 Problem: Posiadam pojazd z możliwością korzystania z AndroidAuto (opcja bezprzewodowa). Wszystko działało super, aż podczas jednej z rozmów kilka dni temu coś zatrzeszczało i od tamtej pory dźwięk podczas rozmowy i dzwonienia jest tak niewyraźny, że nie da się nic zrozumieć. Zarówno mnie, jak i osoby która dzwoni. Inne media, typu muzyka działają bez problemów, zarówno korzystając z AndroidAuto jak i przy bezpośrednim połączeniu przez bluetooth. Z obserwacji wynika, że po połączeniu telefonu pojawia się komunikat na telefonie: "połączono bez multimediów". Mój …
Last reply by Slygado, -
- 1 follower
- 1 reply
- 473 views
od kilku wersji xiaomi.eu występuje błąd. nie można wykonać kopii w chmurze ani aktualizować kopii. załączam log i zrzut ekranu czy ktoś jeszcze ma taki problem ? logchmura.txt
Last reply by koko73, -
- 1 follower
- 0 replies
- 360 views
mam aktualna wersję z dzisiaj tj.10.06.22 nie działa pobieranie czcionek wyświetla komunikat : usługa niedostępna,spróbuj później zmieniam region na Indonezję,Indie oraz Polskę zawsze ten sam komunikat i nie chodzi tu o tą konkretną wersję romu w poprzednich wersjach to samo czy jest może na to trik o którym nie wiem ?
Last reply by koko73, -
- 1 reply
- 365 views
Witam od dłuższego czasu, mam problem z ładowaniem, telefonu w samochodzie. Jest to jak loteriia, raz ładuje raz nie, ładowarka wymieniona, kabel tak samo, telefon mi11 i. Czy ktoś ma podobny problem, i wie jak to rozwiązać?
Last reply by MatiLew, -
- 1 follower
- 12 replies
- 3.3k views
Witam, ile rzeczywiście trzyma bateria w mi11i?? 5-6h sot idzie wyciągnąć? Ogólnie to lepiej jak mi11? I czy dużo gorzej jak 11t pro?? Chciałbym zmienić mi10 tylko nie wiem na który model z serii 11 , żeby bateria jakoś nie odstawała od tej z mi10
Last reply by marcinj6, -
- 2 replies
- 769 views
Witam. Chciałbym porobić zdjęcia makro tęczówki oka ale nie mogę uzyskać odpowiedniej ostrości. Jakieś sugestie co do ustawień aparatu żeby zdjęcia były ostre, wyraźne? Próbowałem różnych kombinacji lecz nadal nie ma zadowalającego efektu. Wiem, że to nie lustrzanka ale powinno dać się uzyskać fajne zdjęcia.
Last reply by krupniok200, -
- 1 reply
- 523 views
Mam pytanie kupiłem mi11i i zauważyłem że jakość zdjęć jest słaba. Po przybliżeniu zdjęcia są nie ostre. Czy u was też tak jest? Czy na aparacie jest folia taka jak na ekranie? I pytanie na wysepce kamery jest mały jakby głośniczek do czego to służy? Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka
Last reply by krupniok200, -
- 0 replies
- 313 views
Witam czy ten telefon ma problemy z czujnikami i ekranem jak w poco f3? Czy jest lepiej i czy dalej się tak grzeje ten snap 888 i spada wydajność czy to poprawili?
Last reply by PROFRES56, -
- 2 replies
- 509 views
Witam, Mam, mam nadzieję proste pytanie. Chodzi mi o ekran wyświetlany zaraz po podłączeniu ładowarki. Są tam zawarte informacje o pogodzie, ewentualnych spotkaniach czy alarmach. Problem polega na tym, że godzina alarmu jest godzinę do tyłu np. alarm ustawiony jest na 6:30 a komunikat brzmi "dobranoc masz alarm na 5:30". Ktoś może wie gdzie i jak to zmienić tak aby informacja była rzeczywista... Poniżej screen gdzie alarm ustawiony jest na 6:30. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Last reply by Zwolas, -
- 1 follower
- 10 replies
- 27.3k views
Witam! Jestem posiadaczem Xiaomi Mi 11i 5G od kilku dni i niestety nie mogę wyłączyć (jeśli w ogóle to możliwe) opcji wyłączania ekranu gdy odbieram polaczenie. Jest to bardzo irytujące, ponieważ nie działa również przycisk z prawej strony żeby odblokować ekran podczas rozmowy. Tez tak macie?
Last reply by Netoper, -
- 5 replies
- 957 views
Witajcie, Zakpiłem telefon i które MIUI do niego powinienem wrzucić? Na pewno nie jest to wersja star, waham się pomiędzy venus a renoir Gdzie to sprawdzić którą wersję dokładnie mam
Last reply by FromWP, -
- 3 replies
- 519 views
Witam Po odblokowaniu bootladera i wgraniu nowego systemu nie mogę zastosować pobranego motywu. Na dole załącznik
Last reply by Kacper Skrzypek,