Master Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, brawo napisał: Albo ktoś robi cię w trąbę. nie ma takiej możliwości - to zaufana osoba zrzut był zrobiony z telefonu i wysłany - na pewno nie było żadnej ingerencji z jej strony - co ciekawe końcówka tej wiadomości - urwane zdanie - to to co pisałem jej dużo wcześniej kilka tygodni temu bo pamiętam - i tu właśnie jest to moje pytanie czy ktos może doświadczył takiej sytuacji - co ciekawe kiedyś inna osoba pisała mi że smsy które wysłałem są podwojne tzn to samo dwa razy a ja tak nie wysyłam - zawsze pojedynczy - poza tym u mnie w historii widać że jest wysłany jeden a druga osoba dostaje dwa .... czary? jeden pan mówił kiedyś że są na świecie rzeczy które nie śniły się fizjologom - może to właśnie to .... ps wrzucam zrzuty ekranu - pierwszy to ode mnie z wysłanych drugi to od tej osoby która odebrała - może tak będzie te dziwy czarno na białym widać Edytowane 7 Lutego 2022 przez Master
Marek Boratyński Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam. Po aktualizacji Miui 13, wersja 22.01.22. Przestały mi działać płatności zbliżeniowe, w poprzedniej wersji było ok. Można coś zaradzić, czy trzeba czekać na oficjalną wersję? Telefon Poco F 2 pro.
Netoper Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 @Master może oddaj telefon na badanie do Citizen Lab Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczna aplikacji od smsów?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 5 minut temu, Netoper napisał: @Master może oddaj telefon na badanie do Citizen Lab Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczna aplikacji od smsów? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka no kto wie .... choć taka płotka jak ja to nikomu nie potrzebna do niczego .... a pamiec wyczyscze oczywiście bo tego nie robiłem do tej pory - może coś to da ...
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 Okazjonalne problemy z treściami SMS-ów niestety się zdarzają i to nie jest reguła, tak się działo już dawniej - nie tylko na Xiaomi. 17 minut temu, Marek Boratyński napisał: Witam. Po aktualizacji Miui 13, wersja 22.01.22. Przestały mi działać płatności zbliżeniowe, w poprzedniej wersji było ok. Można coś zaradzić, czy trzeba czekać na oficjalną wersję? Telefon Poco F 2 pro. Pobierz aplikację YASNAC ze sklepu Play, przeprowadź tam test SafetyNeta i napisz, czy przechodzi. Być może pomoże też wyłaczenie opcji programisty (o ile są włączone). Masz Magiska?
Marek Boratyński Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 21 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Okazjonalne problemy z treściami SMS-ów niestety się zdarzają i to nie jest reguła, tak się działo już dawniej - nie tylko na Xiaomi. Pobierz aplikację YASNAC ze sklepu Play, przeprowadź tam test SafetyNeta i napisz, czy przechodzi. Być może pomoże też wyłaczenie opcji programisty (o ile są włączone). Masz Magiska? Nie mam magiska. Nie wiedziałem jak to wgrać 1 minutę temu, Marek Boratyński napisał: Nie mam magiska. Nie wiedziałem jak to wgrać Mam wyłączone opcje programisty. Dodam że na poprzedniej wersji systemu działało normalnie.
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 Na poprzedniej tj. na 22.1.19?
Marek Boratyński Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Przed chwilą, Kacper Skrzypek napisał: Na poprzedniej tj. na 22.1.19? Tak dokładnie. Teraz pokazuje mi komunikat że urządzenie jest zrootowane
Kaudii Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 witam Ktoś podpowie jak na Androidzie 12 w Mi10 zrobić root z użyciem Magiska ? bo mam problem z wyszukaniem informacji na ten temat
kaciek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Wprawdzie tu pytałem o mi 11 ale sposób ten sam i działa.https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://miuipolska.pl/forum/topic/57515-pytanie-o-root-na-androidzie-12/&share_tid=57515&share_fid=74005&share_type=t&link_source=appWysłane z mojego Lenovo TB-X104F przy użyciu Tapatalka 1
Marek Boratyński Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 1 godzinę temu, Marek Boratyński napisał: Tak dokładnie. Teraz pokazuje mi komunikat że urządzenie jest zrootowane Wyczyściłem wszystkie dane aplikacji. Dodałem w banku kartę na nowo i już jest ok. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam
tymik29 Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 W dniu 7.02.2022 o 01:04, Master napisał: no niestety chyba tylko zostaje .... ogólnie ciekawa sprawa .... proszę dać znać przy okazji co tam w serwisie powiedzą i zostaje życzyć powodzenia! ps. kolejna aktualizacja wersji rozwojowej zapewne w czwartek wieczorem lub w piątek jak zazwyczaj Cześć Po aktualizacji to wersji 22.02.09. Problem z brakiem łapania ostrości przy większej odległość zniknął. Na szczęście nie muszę oddawać tel do serwisu😃 1
Master Opublikowano 11 Lutego 2022 Opublikowano 11 Lutego 2022 Godzinę temu, tymik29 napisał: Cześć Po aktualizacji to wersji 22.02.09. Problem z brakiem łapania ostrości przy większej odległość zniknął. Na szczęście nie muszę oddawać tel do serwisu😃 super ja nawet nie dałem rady wrzucić tej nowej wersji .... problem przy updacie przez fastboota .... ale luksus że pomogło - pozdrawiam!
michaubpl Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 Po wgraniu na POCO F3 występuje problem z ciągłym restartowaniem aplikacji "Uprawnienia" i przechodzeniem telefonu w tryb Recovery. To jest pierwsza instalacja na POCO F3. Ktoś spotkał się podobnym problemem?
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Opublikowano 19 Lutego 2022 Wyczyść dane tej aplikacji i nie powinno już tak być. 1
michaubpl Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 @Kacper Skrzypek dziękuję za podpowiedź, nie sądziłem, że będzie to takie proste. Czy aktualizować do nowszej wersji można z poziomu telefonu czy tysko fastboot ?
Rekomendowane odpowiedzi