brawo Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dołączam do grona płaczków Do dziś w T-Mobile działo mi WiFi (i nie działało VoLTE ale to nie ważne). Niestety, ale nie mam dziś tych obu ikon na pasku, ani nie jestem zarejestrowany w usłudze IMS. Wysyłając sms 80535 otrzymuję od operatora, że jestem w usłudze. Ale telefon pokazuje, że nie. Jakieś problemy są z siecią LTE, ale Internet bardzo stabilny i WiFi caling powinno działać bez problemu. Suwaki są we właściwej pozycji. Była dziś aktualizacja Usług operatora (Carrier Serwices) z googla i podejrzewam, że to sprawca mojego nieszczęścia. Odinstalowanie aktualizacji nic nie zmienia. Za to dochodzi wówczas problem z nie działaniem RCSu. Kasowanie danych i ponowna instalacja Usług Operatora nic nie zmienia. To znaczy zaczyna działać RCS, ale brak reszty, łącznie z ikonkami na pasku. Może ktoś zauważył u siebie z tym problem?
FromWP Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Godzinę temu, brawo napisał: Do dziś w T-Mobile działo mi WiFi Dzisiaj była duża awaria w T-Mobile, nie działało (może nadal nie działa) wiele usług. Możliwe że to jest powodem twoich problemów. https://www.dobreprogramy.pl/awaria-t-mobile-klienci-nie-maja-sygnalu-nie-dziala-takze-internet-stacjonarny,6711064444197472a?utm_source=twitter 1
marcin19883 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Już działa Volte i VoWifi. U mnie też nie było od wczoraj chyba. Godzinę temu wróciły usługi, ale czasami nie chce realizować połączeń. ps. Problemy zniknęły całkowicie. Przed chwilą sprawdzałem ponownie.
brawo Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2021 Pojawiła się ikona VoLTE, ale wciąż nie ma tej ważniejszej WiFi calling. No chyba że to się zbiegło z również dziś zainstalowanych nowym Laucherem z APK (relase) i on coś psuje na pasku? Z siecią na pewno było coś nie tak.
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Launcher nie ma nic do paska statusu. To na pewno nie to. 1
brawo Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2021 Coś poprawiło się wam z T-Mobile? Bo u mnie ciągle źle.
marcin19883 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Opublikowano 3 Grudnia 2021 U mnie działają usługi HEYAH 01. Tak jak pisałem wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi