Wiskoler Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Witam ponownie. Z powodzeniem udało mi się odblokować telefon i wgrać TWRP oraz najnowszy obecnie MIUIPOLSKA 12.6-21.9.1 rozwojowa. Mam tylko jeden problem. Otóż bardzo często wyskakuje powiadomienie "Uprawnienia wciąż przestaje działać" - do wyboru mam dwa przyciski "Anulkuj" i "Zgłoś". Przyciskanie którego kolwiek nic nie zmienia. Okienko się zamyka i powraca po kilku minutach. Idzie coś z tym zrobić czy muszę się przyzwyczaić że już tak będzie? Druga sprawa może niezbyt upierdliwa, ale jednak na dziewiątce to działało. Mam zaznaczone w ustawieniach by telefon wybudzać poprzez dwukrotne puknięcie w ekran, działa, niestety usypianie w ten sam sposób nie działa. Mając globala myślałem że po wgraniu MIUIPolska to będzie działało a tu - niestety.
Bico Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 9 minut temu, Wiskoler napisał: Witam ponownie. Z powodzeniem udało mi się odblokować telefon i wgrać TWRP oraz najnowszy obecnie MIUIPOLSKA 12.6-21.9.1 rozwojowa. Mam tylko jeden problem. Otóż bardzo często wyskakuje powiadomienie "Uprawnienia wciąż przestaje działać" - do wyboru mam dwa przyciski "Anulkuj" i "Zgłoś". Przyciskanie którego kolwiek nic nie zmienia. Okienko się zamyka i powraca po kilku minutach. Idzie coś z tym zrobić czy muszę się przyzwyczaić że już tak będzie? Druga sprawa może niezbyt upierdliwa, ale jednak na dziewiątce to działało. Mam zaznaczone w ustawieniach by telefon wybudzać poprzez dwukrotne puknięcie w ekran, działa, niestety usypianie w ten sam sposób nie działa. Mając globala myślałem że po wgraniu MIUIPolska to będzie działało a tu - niestety. Co do drugiej sprawy to u mnie działało tylko na ekranie blokady.
Antyhaker Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 1 godzinę temu, Wiskoler napisał: Druga sprawa może niezbyt upierdliwa, ale jednak na dziewiątce to działało. Mam zaznaczone w ustawieniach by telefon wybudzać poprzez dwukrotne puknięcie w ekran, działa, niestety usypianie w ten sam sposób nie działa. Mając globala myślałem że po wgraniu MIUIPolska to będzie działało a tu - niestety. Powinno działać, dodali to bardzo dawno i nigdy nie sprawiało problemów.
Bar.Tek Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 W ustawieniach launchera masz dodatkową opcje dwukliku
Kacper Skrzypek Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 9 godzin temu, Wiskoler napisał: Otóż bardzo często wyskakuje powiadomienie "Uprawnienia wciąż przestaje działać" - do wyboru mam dwa przyciski "Anulkuj" i "Zgłoś". Przyciskanie którego kolwiek nic nie zmienia. Okienko się zamyka i powraca po kilku minutach. Idzie coś z tym zrobić czy muszę się przyzwyczaić że już tak będzie? Wyczyść dane aplikacji Uprawnienia (Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie > 3 kropki > Pokaż wszystkie aplikacje > w pasku wyszukiwania Uprawnienia)
Wiskoler Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 5 godzin temu, Bar.Tek napisał: W ustawieniach launchera masz dodatkową opcje dwukliku Znalazłem w Ustawienia>Pulpit - To tak dla potomności. Dziękuję, zadziałało. 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Wyczyść dane aplikacji Uprawnienia (Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie > 3 kropki > Pokaż wszystkie aplikacje > w pasku wyszukiwania Uprawnienia) Dzięki, wyczyściłem. Zobaczymy co dalej.
Recommended Posts