Kacper Skrzypek Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 Zmiana regionu może wpłynąć na niektóre ustawienia (np. dźwięk na niektórych regionach może być głośniejszy), ale w większości powinny być takie same. Decyzja zależy od Ciebie, nie musi być zawsze ustawiony na Polska.
Mario80 Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Global Indonezja ogarniety. BL zablokowany. Telefon działa bez uwag. Czy ktos aktualizował F3 do najnowszego andka i dostrzegł jakies + i -? Jak z żywotnością baterii?
Ladar Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Zauważyłem że czasem centrum funkcji nie działa,nie chce się pokazać.Pomaga zablokowanie ekranu i odblokowanie.
dzeryae Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Witam, mam pytanie dot. kopii zapasowej (Rom Xiaomi.eu). Przez pomyłkę wyczyściłem wszystkie dane aplikacji Przeglądarka przez co straciłem wszystkie zakładki i foldery. W Chmurze Xiaomi wśród synchronizowanych elementów jest Przeglądarka. Mam kopię zapasową w chmurze. Czy jeśli przywrócę z chmury kopię zapasową (1,7GB), to czy w Przeglądarce (czyli tej Xiaomi) wrócą zakładki i foldery. Czy kopia przywraca tylko aplikacje czy też aplikacje z danymi? Będę bardzo wdzięczny za pomoc i wyjaśnienia.
dzeryae Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 2 godziny temu, dzeryae napisał(a): Witam, mam pytanie dot. kopii zapasowej (Rom Xiaomi.eu). Przez pomyłkę wyczyściłem wszystkie dane aplikacji Przeglądarka przez co straciłem wszystkie zakładki i foldery. W Chmurze Xiaomi wśród synchronizowanych elementów jest Przeglądarka. Mam kopię zapasową w chmurze. Czy jeśli przywrócę z chmury kopię zapasową (1,7GB), to czy w Przeglądarce (czyli tej Xiaomi) wrócą zakładki i foldery. Czy kopia przywraca tylko aplikacje czy też aplikacje z danymi? Będę bardzo wdzięczny za pomoc i wyjaśnienia. Użycie opcji Synchronizuj w menu Chmura Xiaomi rozwiązało problem. Zakładki i foldery wróciły. Oczywiście co jakiś czas przeglądarka zmienia kolejność ulubionych - więc to kolejny dobry powód, żeby jej nie używać :-). 1
Ladar Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Ktoś ma problem z VoWifi? Jak ja albo ktoś dzwoni to 2 osoba mnie słyszy ale ja ją nie.Trzeba się rozłączyć i od nowa połączyć i już jest ok.Nie wiem czy to coś u mnie nie tak,czy wina sieci czy może jakiś bug
wojted Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 U mnie z voWiFi nie ma problemów, działa to dobrze.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Skarbimir Węcławik Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 (edited) Hejo mam kilka pytań Czy dymki czatu messengera są okrągłe?, czy powiadomienia szczególnie z mesengera działają normalnie?, czy da sie zmienić czcionkę w całym systemie, czy w wiadomościach, telefonie i klawiaturze zostaje czcionka standardowa Roboto? I ostatnie pytanie czy jak wgram EU to będę mógł bezproblemowo wrócić na Global przez fastboota czy trzeba coś kombinować ? Edited June 30, 2023 by Skarbimir Węcławik
wojted Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 @Skarbimir Węcławik Z romu xiaomieu wrócisz na global bez problemu za pomocą MiFlash. Co do pytań o Messengera to się nie wypowiem bo już dawno usunąłem konto FB.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Skarbimir Węcławik Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 Już wszystko wiem, albo i nie. Więc wrzuciłem Miui EU na Poco F3 i faktycznie chwilowo dymki działają gdy się włączy w opcjach, ale jak tylko zamkniemy aplikację lub zrestartujemy messengera automatycznie zamyka dymki czatu i od tej pory jak ponownie się włączy dymki - są kwadratowe. Czy naprawdę nie ma na ten syf sposobu? Tylko w Miui takie cuda są z tymi dymkami.
Netoper Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 Na xda jest wątek z modowanym messengerem który ma okrągłe dymki.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Ladar Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Witam Mam problem z sklepem google (Sklep Play). Pokazuje mi że urządzenie nie jest certyfikatowane i pewnie przez to nie mogę zaktualizować nie ktorej aplikacji(np Mi Music)
Ladar Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Przepraszam.Wszystko wróciło do normy.Jakby ktoś miał z tym problem to wystarczy wyczyscic wszystkie dane w aplikacji chciałem skasować posta ale chyba się nie da,przepraszam za zasmiecanie watku
Recommended Posts