Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mi 11 wykorzystuje od jakiegoś czasu służbowo. Chciałem sobie wyslać go na gwarancję, ale zauważyłem, że w ustawieniach/bateria/bateria znikła temperatura baterii. Teraz zamiast tego pisze Niska/Normalna(chociaż to normalna to z przymróżeniem oka bo grajac w CIV6 parzy telefon w ręce). Też tak macie? EEA 13.0.8

edit. przepraszam nie ten telefon, ale może to nie ma różnicy w kwestii tego ustawienia. Zmienił się wygląd forum i się pomyliłem.

Edytowane przez stereo0
Opublikowano
12 godzin temu, stereo0 napisał(a):

Witam. Mi 11 wykorzystuje od jakiegoś czasu służbowo. Chciałem sobie wyslać go na gwarancję, ale zauważyłem, że w ustawieniach/bateria/bateria znikła temperatura baterii. Teraz zamiast tego pisze Niska/Normalna(chociaż to normalna to z przymróżeniem oka bo grajac w CIV6 parzy telefon w ręce). Też tak macie? EEA 13.0.8

edit. przepraszam nie ten telefon, ale może to nie ma różnicy w kwestii tego ustawienia. Zmienił się wygląd forum i się pomyliłem.

Bardzo dawno zmienili dokładną wartość na tę opisową. Musiałeś długo tam nie zaglądać ;P

• Thanks 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Siema, mam okazję kupić mi11 pro i teraz pytanie , czy bateria trzyma zauważalnie lepiej jak zwykle mi11? Czy nie zupełnie? I czy można mieć normalnie global ROM od mi11 ultra np? I czy na globalu, jeśli mozna go mieć, będą działać normalnie aplikacje bankowe itp?

Edytowane przez Wako1986
Opublikowano

Co do baterii, wszystko zależy od sposobu użytkowania. Ja nie gram w gry i ładuje co drugi dzień. Przy intensywnym użytkowaniu wytrzyma jeden dzien. 

Global możesz zainstalować. Bo i pro 9 ultra mają ten sam rom. Na global.n9e działają płatności google . Lepiej xiaomieu(miuipolska)

Opublikowano
1 minutę temu, Bar.Tek napisał(a):

Co do baterii, wszystko zależy od sposobu użytkowania. Ja nie gram w gry i ładuje co drugi dzień. Przy intensywnym użytkowaniu wytrzyma jeden dzien. 

Global możesz zainstalować. Bo i pro 9 ultra mają ten sam rom. Na global.n9e działają płatności google . Lepiej xiaomieu(miuipolska)

Czyli na globalu wogole nie można płacić telefonem?

Opublikowano
15 godzin temu, Bar.Tek napisał(a):

Możesz przez aplikację bankowe które nie wykrywają odblokowane go bootloadera. No IKO. Portfel google widzi odblokowany bootloader i nie pozwala dokonywać transakcji. 

Nie ma żadnych problemów przy wgrywaniu xiaomi.eu? Musi być wersja rozwojowa, no nie? Bo stabilna ma chyba dalej odblokowany bootloader... Opłaci kupić mi11pro z romem China za 1050zl? Cały czas się zastanawiam nad bateria, miałem chwilę zwykle mi11 i tam była tragedia, tak slabo trzymała 

Opublikowano

mi 11 pro za 1000zł nie opłaca się, podejrzanie tanio. DO każdego miuipolska musisz mieć odblokowany bootloader

Nie wiem jak z baterią w mi11, ale na mi11pro nikt nie narzekał. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bar.Tek napisał(a):

mi 11 pro za 1000zł nie opłaca się, podejrzanie tanio. DO każdego miuipolska musisz mieć odblokowany bootloader

Nie wiem jak z baterią w mi11, ale na mi11pro nikt nie narzekał. 

Chodzi mi o to na których softach działa normalnie płatność google pay

Opublikowano

Na miuipolska działa normalnie gdy masz telefon z chińskiej dystrybucji.

Na global też zadziała, ale trzeba fixy safety stosować, ja niestety w to się nie bawiłem i nie wiem co do czego. Ogólnie ciężka sprawa jeśli google zmieni poziom zabezpieczeń. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bar.Tek napisał(a):

Na miuipolska działa normalnie gdy masz telefon z chińskiej dystrybucji.

Na global też zadziała, ale trzeba fixy safety stosować, ja niestety w to się nie bawiłem i nie wiem co do czego. Ogólnie ciężka sprawa jeśli google zmieni poziom zabezpieczeń. 

Czyli trzeba miuipolska tak zwana rozwojowa, tak?

Opublikowano
1 minutę temu, Bar.Tek napisał(a):

Nieważne którą, możesz rozwojową, możesz stabilną. Na wszystkich płatności działają. 

O takie odpowiedź mi właśnie chodziło, dzięki 😉, teraz czekam aż telefon dojdzie i mam nadzieję że bateria nie będzie ustępował staremu mi10 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Mi 11 pro - soft MIUI 13.0.12

Podczas rozmowy przez telefon (nie mam włączonego VOLTE) nie jestem w stanie wysyłać sms/mms i nie działa mi net.

Pytanie brzmi czy też tak macie? czy to kwestia tego softu? czy Xiaomi?

Na Iphone problem nie występuje

Edytowane przez kocur75
Opublikowano (edytowane)

aaaa. dzieki. a czy VOLTE duzo zre duzo danych? bo mam wrazenie ze z wlaczonym szybko mi schodzilo

Edytowane przez kocur75
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, kocur75 napisał(a):

a czy VOLTE duzo zre duzo danych?

Niewiele. Śladowe ilości.

Edytowane przez FromWP