rafmik Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 Wczoraj popełniłem spory błąd i zaktualizowałem w sklepie Playa apkę Kodi do wersji 19 Wszystko się zaczęło krzaczyć :/ Wiem, że w sklepie Playa nie ściągnę starszej wersjo Kodi, ale mogę ją zainstalować przez APK. Na oficjalnej stronie Kodi mam dwie wersje Kodi 18.9 - arm, oraz arm64-v8a - którą pobrać na Mi Box 4S?
rafmik Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Opublikowano 10 Marca 2021 Właśnie miałem pisać, bo dwie minuty temu zainstalowałem APK - wersja na arm, arm64 nie chciał się zainstalować. Wszystko działa, było trzeba tylko w Kodi ręcznie język polski doinstalować. Kodi 18.9 działa o niebo lepiej niż wersja 19.
langolier Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 Można ściągnąć obie wersje i spróbować instalacji w dowolnej kolejności. Jak się dana wersja zainstaluje, jest właściwa.
Radasss Opublikowano 13 Marca 2021 Opublikowano 13 Marca 2021 Dnia 10.03.2021 o 20:50, rafmik napisał: Kodi 18.9 działa o niebo lepiej niż wersja 19. Po kilku godzinach użytkowania Kodi 19 stwierdzam, że nowa wersja działa dużo lepiej, a przede wszystkim bez porównania szybciej. Niestety, z nieznanego mi powodu w Kodi 19 została wycięta obsługa gęstych formatów dźwięku Dolby Digital True HD. DST-HD MA działa. Jeżeli nic się nie zmieni to ja także powracam do Kodi 18.x.
Rekomendowane odpowiedzi