Red Rice Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 W dniu 12.11.2021 o 18:03, mini21 napisał: Tak, najnowszą jaką znajduje. Tzn? Masz już wersję 3934? Bo ponoć w tej wersji softu został zaadresowany problem aktualizacji jakichśtam uprawnień dla serwisów streamingowych, występujących czasami na starszych egzemplarzach miBox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Tak.Mam "kompilacja Pl.3934 relese-keys".Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Mały updated.Kupiłem wersję "s" w promocji i oczywiście wszystko działa ale... trochę szkoda kasy mając już w zasadzie to samo urządzenie...No i taka myśl - czy robił ktoś downgrade?Może wystarczy wrócić do jakieś starszej wersji i to załatwi problem...Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Czy u Was na Mi Box 4k aplikacja HBO Max uruchamia materiał w HDR ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts