Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chodzi o wersję androida 11 a nie o miui 12.na razie wersja androida na ten telefon to 10 ale pracę już trwają nad androidem 11.
Baza wersja miuipolska już śmiga na 11...

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Panowie na weekendzie chciałbym się pobawić w wgrywanie Bety 11'tki, ale pojawił się problem, bo telefonu kompletnie nie widać pod moim Win10.
Jakieś rady, aby za długo nie błądzić? :)

EDIT:
Ok znalazłem jakieś uniwersalne sterowniki pod Win - Xiaomi i poszło :)

Edytowane przez gothic77
Opublikowano

Chyba dość istotny bug .
Mianowicie gdy ktoś do nas dzwoni na videocall a telefon w kieszeni to kamerka selfie wysuwa się ... Powinna dopiero gdy wyjmiemy lub odbierzemy rozmowę . Na mi 9t nie ma tego błedu - kamera jest schowana do momentu odebrania .

Opublikowano

Zainstalowałem MiUI 20.8.20 . System się uruchamia działa. Natomiast jak wchodzę do twrp żąda hasła. Wpisuje takie samo jak w telefonie i cały czas wywala że błędne. Co z tym fantem zrobić??

Opublikowano

Doczytałem na forum xiaomi.eu , że to jakiś błąd, mają tak osoby na poco i na mi 10. Jak wylączy się blokadę ekranu to wtedy jest dostęp do plików przez twrp.

Wysłane z mojego Redmi K30 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak z gwarancją w przypadku takich modów? Zakładam że jak ktoś sobie uwali telefon softowo przez zabawy z A11 to wiadomo że płaci - ale pytanie czy Xiaomi nie cofa gwarancji po modyfikacjach? Patrzyłem w głównym wątku o wgrywaniu TWRP i innych i nie znalazłem w instrukcji informacji o gwarancji.

Opublikowano
20 godzin temu, zoltan78 napisał:

Tylko dodam że testy są wyłącznie na wersję Global, EEA nie jest bramy pod uwagę w tym programie.

No właśnie ma mam Globala (nie EEA) i zastanawiam się czy się zgłosić :)

Opublikowano
No właśnie ma mam Globala (nie EEA) i zastanawiam się czy się zgłosić
To już chyba lepiej zainstalować rozwojowe 12 od miuipolska...

Opublikowano
To jest dopiero wersja dla testerów, nie będzie to taka chwila.

wszędzie opisana jak china stable , chyba że mają na myśli beta stable

cdb3aeaa2edd0cf17b07d9abe20661c3.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, zoltan78 napisał:

@MrBright Dopiero co zakończyła się rekrutacja dla testerów wersji global, podobna była też dla wersji chińskiej.

Dokładnie, jestem na liście testerów, więc dam znać jak otrzymam update :)

Opublikowano
Dokładnie, jestem na liście testerów, więc dam znać jak otrzymam update
to już chyba nie ma sensu skoro wypuścili stabilne miuipolska... czekam tylko na info o płatnościach (czy działają) i flash.

Opublikowano
7 godzin temu, MrBright napisał:

to już chyba nie ma sensu skoro wypuścili stabilne miuipolska... czekam tylko na info o płatnościach (czy działają) i flash.

A co ma do rzeczy ROM MIUI Polska do oficjalnego ROMu od Xiaomi? Do dwa różne softy.

Opublikowano

Ja muszę wrócić do 10 bo nie mogę się nigdzie dodzwonić ani do mnie nie można się dodzwonić. Nie polecam instalować.

Wysłane z mojego Redmi K30 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie

Ratunku

Wgrałem nowy soft, ale wywaliło roota

No więc wgrałem ponownie Androida 10 w trybie TWRP i wywaliło pamięć :(

No i teraz "storage" mam na ZERO

Miałem kopie zrobiona titanium backup, ale teraz już nie widzę tego na telefonie, idzie to jakoś odzyskać :( ???

Opublikowano

Też wam trochę gorzej działa czytnik linii papilarnych? Muszę bardziej dociskać palec niż wcześniej. Mam najnowsze stable, aktualizowałem z poprzedniej wersji.