Jump to content

MiFit dla CyanogenMod

fredek
 Share

Recommended Posts

Witam

Odkąd mam opaskę MiBand 1S używam aplikacji MiFit (PL) i endomondo do biegania. Czy w aplikacji MiFit jest możliwość wyłączenia "miauczenia" podczas przebiegnięcia kilometra? Chce całkowicie wyłączyć, bo wystarczy mi sam głos z endomondo, a mifit używam tylko żeby sczytywało puls

6 minut temu, bady napisał:

Czy w aplikacji MiFit jest możliwość wyłączenia "miauczenia" podczas przebiegnięcia kilometra?

Nie wiem o czym piszesz, nic takiego nie mam u siebie.

Tzn nic mi nie miałczy :shock:

1 minutę temu, fredek napisał:

Nie wiem o czym piszesz, nic takiego nie mam u siebie.

Po przebiegnięciu kilometra aplikacja MiFit w języku Chińskim coś czyta, ale niestety nie jest to dla mnie zrozumiały jezyk niestety nie powiem co dokładnie, ale mogę się domyślić ze chodzi o dystans i czas w jakim go pokonałem, ale chciał bym to w jakiś sposób wyłączyć, bo biegając z dwiema aplikacjami głosy z aplikacji mifit i endomondo się nachodzą

Albo inaczej, tu masz chyba te chińskie głosy http://fredek.no-ip.org/miui/voice.zip  z wersji MiFit 1.8.711

Nie wiem czy mogę je skasować (pewnie nie) ale na pewno jak podrzucisz swoje (te sami bitrate, kompresja i nazwa pliku) to mogę je podmienić i skompilować Ci apkę, pasuje ?

Edited by fredek

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...