jack78 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Wczoraj to również znalazłem i właśnie pisałem że jednak można mieć pl w oficjalnym sofcie, ale mnie ubiegłeś wysłane z RedMi Note 3 Pro za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Aktualizacja, w pierwszym poście dodany MiFit_2.0.5_PL_100416. Mnie jakoś te wersje 2.x na razie nie przekonują, pobawiłem się godzinkę i wróciłem do Mi_Fit_1.8.711_pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bady Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Witam Odkąd mam opaskę MiBand 1S używam aplikacji MiFit (PL) i endomondo do biegania. Czy w aplikacji MiFit jest możliwość wyłączenia "miauczenia" podczas przebiegnięcia kilometra? Chce całkowicie wyłączyć, bo wystarczy mi sam głos z endomondo, a mifit używam tylko żeby sczytywało puls Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 6 minut temu, bady napisał: Czy w aplikacji MiFit jest możliwość wyłączenia "miauczenia" podczas przebiegnięcia kilometra? Nie wiem o czym piszesz, nic takiego nie mam u siebie. Tzn nic mi nie miałczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bady Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 1 minutę temu, fredek napisał: Nie wiem o czym piszesz, nic takiego nie mam u siebie. Po przebiegnięciu kilometra aplikacja MiFit w języku Chińskim coś czyta, ale niestety nie jest to dla mnie zrozumiały jezyk niestety nie powiem co dokładnie, ale mogę się domyślić ze chodzi o dystans i czas w jakim go pokonałem, ale chciał bym to w jakiś sposób wyłączyć, bo biegając z dwiema aplikacjami głosy z aplikacji mifit i endomondo się nachodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Którą masz wersję MiFit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 (edited) Albo inaczej, tu masz chyba te chińskie głosy http://fredek.no-ip.org/miui/voice.zip z wersji MiFit 1.8.711 Nie wiem czy mogę je skasować (pewnie nie) ale na pewno jak podrzucisz swoje (te sami bitrate, kompresja i nazwa pliku) to mogę je podmienić i skompilować Ci apkę, pasuje ? Edited April 13, 2016 by fredek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako79 Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Bady a działa Ci historia biegania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adacho1988 Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Witam. Nowa aplikacja jest dla mnie bardzo przejrzysta. Mam tylko jeden problem. Ktoś z was wie jak ustawić powiadomienia dla apek systemowych? Bo nie pojawiają się na liście, a brakuje mi m. in. Gmail'a. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Pojawiła się już w Google Play wersja MiFit z polskim tłumaczeniem Acid-a Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts