Oxu Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Czy mógłby ktoś wrzucić apke od AOD z romu miui.eu. Apka powinna się nazywać com.miui.aod_... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Do podmiany w /system/priv-app/MiuiAod. Raczej nie uda się jej ot tak zainstalować. MiuiAod.apk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_broda Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 godzinę temu, Oxu napisał: Czy mógłby ktoś wrzucić apke od AOD z romu miui.eu. Apka powinna się nazywać com.miui.aod_... Tutaj masz cały wątek na temat. https://miuipolska.pl/forum/topic/48367-powiadomienia-na-aod-z-aplikacji-telefon-i-sms-od-google-rozwiązanie-problemu-z-wyświetlaniem/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluap Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Czy mógłby ktoś wrzucić apke od AOD z romu miui.eu. Apka powinna się nazywać com.miui.aod_...Czy w tej wersji wyświetlane są ikonki z wszystkich aplikacji, czy tylko z niektórych jak w globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluap Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Do podmiany w /system/priv-app/MiuiAod. Raczej nie uda się jej ot tak zainstalować.MiuiAod.apkCzy w tej wersji wyświetlane są ikonki z wszystkich aplikacji, czy tylko z niektórych jak w globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Powinno z wszystkich wyświetlać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluap Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Powinno z wszystkich wyświetlać.Niestety, w ogóle nie działa (wywala błąd) na 11.0.5 stabilna (xiaomi.eu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Być może pewne zmiany w devie są niekompatybilne z tym co jest na stable. Musisz niestety poczekać na nowego stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxu Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 7 godzin temu, Orjon napisał: Do podmiany w /system/priv-app/MiuiAod. Raczej nie uda się jej ot tak zainstalować. MiuiAod.apk 22 MB · 2 downloads A ta apka to z Androida 9 czy 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxu Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 (edited) A ktoś ma z 9? A powiedz mi jeszcze Orion masz wszystkie powiadomienia na aod? Edited February 24, 2020 by Oxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Nie mam jak sprawdzić, na RN7 nie mam AoD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 A0D https://t.me/redmik20proglobalofficial/618775Mi9T pro #########EVOLUTIONX########## Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Przerabiałem to jak byłem na stable. Też mnie denerwowało że nie ma powiadomień z wszystkich apek a dodatkowo brak kolorowych ikon na aod. Próbowałem podmienić/instalować AoD z eu weekly ale niestety się nie dało. Przeszedłem na weekly i tutaj są wszystkie powiadomienia i dodatkowo kolorowe. Niestety na weekly na ostatnich wydaniach nie działają custom kernele i wszelakie mody. Zastanawiam się nad powrotem na stable bo tam można wrzucić custom kernel i cieszyć się w pełni świetną baterią. Na miui czy to global czy china czy xiaomi.eu coś jest skopane i bateria jest kiepska wystarczy custom kernel i szok testy syntetyczne antutu czy inne pokazują dużo większe wyniki i widać że telefon dosłownie dostaje kopa a bateria przy tym rozwala. 7-8h sot lekko. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Mój AoD włącza się jak mam interesujące mnie powiadomienia. W innym przypadku AoD jest wyłączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 @frrancuz jak to ustawiłeś? U mnie nie widzę takiej opcji aby AoD działało tylko kiedy jest jakieś powiadomienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 (edited) Nie ma takiej opcji w telefonie. Wydawało mi się że wspomniałem, że używam taskera - aplikacja do automatyzacji telefonu. Niedopowiedzenie w poście powyżej. Edited March 18, 2020 by frrancuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts