Jump to content

STYJ02YM - nowy robot Mija 2019

Recommended Posts

• 4 months later...

Temat już chyba umiera, ale za pewne jeszcze paru użytkowników jest :)
Mam problem bo ciągle gubi mapę przy sprzątaniu i już mam dość ponownie skanować mieszkanie. I nie ważne czy na apce oryginalnej czy modyfikowanej przez rezmusa.
Czy jest na to jakiś sposób aby móc w spokoju puścić odkurzacz i nie myśleć czy znów skasuje mapę i czy odkurzy tam gdzie zaplanowałem?
Drugie pytanie czy da się mapę z serwera chińskiego wyeksportować i zaimportować na serwerze europejskim?

Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka

• 4 weeks later...
W dniu 18.12.2022 o 11:33, znow napisał(a):

Temat już chyba umiera, ale za pewne jeszcze paru użytkowników jest :)
Mam problem bo ciągle gubi mapę przy sprzątaniu i już mam dość ponownie skanować mieszkanie. I nie ważne czy na apce oryginalnej czy modyfikowanej przez rezmusa.
Czy jest na to jakiś sposób aby móc w spokoju puścić odkurzacz i nie myśleć czy znów skasuje mapę i czy odkurzy tam gdzie zaplanowałem?
Drugie pytanie czy da się mapę z serwera chińskiego wyeksportować i zaimportować na serwerze europejskim?

Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka

Cześć,

widać nikt nie odpisał, a u mnie dzieje się podobnie. Jednak nie tyle co gubi mapę, co przestawia stację bazową w inne pomieszczenie. Przez to później błądzi po całym mieszkaniu. 

Dokładnie wygląda to tak że podczas ładowania wszystko wygląda jak powinno, daję sprzątanie określonego pokoju, w tym momencie mapa znika i odkurzacz jedzie po obwodzie całe mieszkanie. W tym momencie jak wskażę mu powrót do bazy to poprzednia mapa się znowu pokazuje, jednak baza jest w innym miejscu. Bardzo dziwne.

• 1 month later...

Cześć wszystkim! 

Mam pytanie do aktualnych użytkowników Mop Pro w wersji pierwszej:

Czy może ktoś zweryfikować polaryzację i napięcie na pinach ładujących w stacji? Chciałbym zweryfikować czy moja działa prawidłowo.

Serdecznie dziękuję za pomoc ;)