szaman89 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Po 1,5 roku użytkowania mandaryński język zmęczył mnie na tyle że zmotywował mnie do zmiany na PL. Dla zainteresowanych wrzucam gotową paczkę językową wypowiadaną przez asystenta Google. Paczka kopiuj wklej do folderu /usr/share/audio. Wymagany root do wrzucenia plików. Pobierz: mandarin.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
znow Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Temat już chyba umiera, ale za pewne jeszcze paru użytkowników jest Mam problem bo ciągle gubi mapę przy sprzątaniu i już mam dość ponownie skanować mieszkanie. I nie ważne czy na apce oryginalnej czy modyfikowanej przez rezmusa.Czy jest na to jakiś sposób aby móc w spokoju puścić odkurzacz i nie myśleć czy znów skasuje mapę i czy odkurzy tam gdzie zaplanowałem?Drugie pytanie czy da się mapę z serwera chińskiego wyeksportować i zaimportować na serwerze europejskim? Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardy Posted January 10 Share Posted January 10 W dniu 18.12.2022 o 11:33, znow napisał(a): Temat już chyba umiera, ale za pewne jeszcze paru użytkowników jest Mam problem bo ciągle gubi mapę przy sprzątaniu i już mam dość ponownie skanować mieszkanie. I nie ważne czy na apce oryginalnej czy modyfikowanej przez rezmusa. Czy jest na to jakiś sposób aby móc w spokoju puścić odkurzacz i nie myśleć czy znów skasuje mapę i czy odkurzy tam gdzie zaplanowałem? Drugie pytanie czy da się mapę z serwera chińskiego wyeksportować i zaimportować na serwerze europejskim? Wysłane z mojego Pixel 4 przy użyciu Tapatalka Cześć, widać nikt nie odpisał, a u mnie dzieje się podobnie. Jednak nie tyle co gubi mapę, co przestawia stację bazową w inne pomieszczenie. Przez to później błądzi po całym mieszkaniu. Dokładnie wygląda to tak że podczas ładowania wszystko wygląda jak powinno, daję sprzątanie określonego pokoju, w tym momencie mapa znika i odkurzacz jedzie po obwodzie całe mieszkanie. W tym momencie jak wskażę mu powrót do bazy to poprzednia mapa się znowu pokazuje, jednak baza jest w innym miejscu. Bardzo dziwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonz Posted March 7 Share Posted March 7 Cześć wszystkim! Mam pytanie do aktualnych użytkowników Mop Pro w wersji pierwszej: Czy może ktoś zweryfikować polaryzację i napięcie na pinach ładujących w stacji? Chciałbym zweryfikować czy moja działa prawidłowo. Serdecznie dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts