rob Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Panowie posiadam Xiaomi Mi Box S 4K Ultra chciałbym do niej wgrać ze sklepu google play aplikacje ES File Explorer i tu mam problem bo jej nie ma w sklepe Chciałbym zainstalować aplikacje z usb a do tego potrzebuje ES File Explorer
zuku1786 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Zainstaluj na chwilę inny menadżer plikówWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
nołbady Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) ES File Explorer to syf, dlatego wyleciał ze sklepu https://www.telepolis.pl/wiadomosci/aplikacje-i-rozrywka/skasuj-natychmiast-es-file-explorer-skandal-w-google-play Lepszy jest X-plore File Manager. Znajdziesz go w sklepie. Edytowane 27 Września 2019 przez nołbady 1
rajtkezjusz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dałem File Explorer ,do tego apk do obracania ekranu (apk pobierane ze sklepu Play Google są często przystosowane na fona i w tv wyświetlają się poziomo ,a apk set orientation ładnie obraca do pionu,ale...aby nie było tak różowo ,to apk wtedy potrafią tracić pewne możliwości np apk RMFClassic nie działa kursor sterowany z pilota ,ale już myszka podłączona do skrzynki robi co trzeba .
r0siu Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ja polecam File Manager+ Trzeba go wrzucić z pendrive ale działa super. Zarówno na telefonie jak i na Android TV.
kola01 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jest zrobiona pod obsługę pilotem, tzn bez dotyku i myszki?
PawelG7 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 X-plore bez problemu działa z pilotem.
nołbady Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Wystarczy X-plore File Manager. Bez reklam i innych śmieci. Po co polecasz mu ten chiński syf, który wyleciał z Google Play, jeśli są dobre alternatywy?
Rekomendowane odpowiedzi