zagrobelny 9 Report post Posted August 10 (edited) Mam mi band 4 potrzebuję jak najprostrzą aplikację do obslugi opaski która bedzie nie zamulać telefonu, działać stabilnie oraz będzie lekka. Potrzebuję jedynie powiadomienia o połączeniach tel., sms, alarmch, sterowanie muzyką innych rzeczy fitnesowych, obsluga snu, kroki, statystyki nie potrzebuję wogóle. Do tej pory używałem jedynie Mi-FIt Edited August 10 by zagrobelny Share this post Link to post Share on other sites
zalko 6 Report post Posted August 10 Jakbyś nieco się zagłębił w czytanie... Mi band Tools lub Notify & Fitness Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 175 Report post Posted August 10 I jeżeli nie masz jakichś specjalnych wymagań to miFit ci wystarczy. N&f działa samo, ale to rozbudowana aplikacja. MibandTools nie działa bez miFit więcej to takie sobie rozwiązanie. Jest jeszcze MiBand master ale ja go nie używałem. miFit nie zamula telefonu na pewno. Share this post Link to post Share on other sites
Volv3r 13 Report post Posted August 11 A jest ktoś w stanie wypisać wady jak i zalety: - Mi Fit - Mi Band Tools - Notify & Fitness - Mi Band Master Wielu użytkownikom zaoszczędziłoby to czasu jak i temat nie przewijałby się cały czas. Taki wątek można byłoby podwiesić, a ew. wady i zalety można byłoby aktualizować, gdyby jakaś poprawka je wyeliminowała. 3 Share this post Link to post Share on other sites