johnny1836 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 (edited) Cześć wszystkim, Znalazłem na ali oryginalne etui xiaomi (to z pudełka). Może komuś się przyda LINK Edited December 18, 2019 by johnny1836 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
90tomash Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Ja mam takie coś jak parę postów wcześniej ktoś wrzucał - coś a'la silikon Case. Mam 2 więc jeden chętnie odsprzedam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Dnia 18.12.2019 o 10:33, johnny1836 napisał: Cześć wszystkim, Znalazłem na ali oryginalne etui xiaomi (to z pudełka). Może komuś się przyda LINK Niestety to nie jest oryginał, tylko dobra podróbka.Kupiłem ją już, różni sie rozmiarem napisu z boku, jest cieńszyz przez co ciężko jest włożyć blaszkę pod uchwyt na magnes Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Dnia 25.10.2019 o 20:37, rock napisał: Ja ostatnio kupiłem sobie etui z naturalnego drewna Powiedz coś więcej na temat tej obudowy, dobrze leży? Zastanawiam się nad czymś takim US $15.98 | Dla Xiao mi mi 8/8 SE/mi x 2 s/mi x 3/mi 9/9 T/K20 Pro uwaga 10 orzech Enony drewna bambusa mahoń palisander drewniane tylna obudowahttps://s.click.aliexpress.com/e/ZY4pgBCSr Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 @mihail1 Mogę Ci napisać, że jest dobrze spasowana i ładnie wygląda. Wszystkie wady i zalety wynikają z użytego surowca. Dodatkowym minusem jest to, że jest wycięta u góry tak samo jak na dole, nie wiem dlaczego. Ja kupowałem w tym sklepie: https://a.aliexpress.com/FAVVpIVxz Link to comment Share on other sites More sharing options...
artek Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Hej,Czy rzuciło się komuś w oczy do kupienia to etui Nillkin Fiber, kompatybilne z uchwytami magnetycznymi?Szukałem na allegro ale bida i boję się, że tylko aliexpress zostało, a wolałbym żeby szybciej do mnie doszło niż miesiąc Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shige Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Cześć wszystkim, Ostatnio telefon uderzył rogiem o asfalt i się obudowa lekko uszkodziła.Pomyślałem, że może zmienię aktualne etui (dodawane do telefonu) na coś mocniejszego i myślę nad Spigenem Rugged Armor. Wyczytałem tutaj, że etui to lubi zachodzić na szkło. I tu pojawia się moje pytanie. Szkło mam krzywo naklejone i mocno zachodzi na lewą stronę. Będzie to mocno kolidować czy nie będzie większego problemu? Niżej zdjęcie jak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Co to za AOD? Nie jakaś testowa wersja MIUI 12?Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shige Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 godzinę temu, mihail1 napisał: Co to za AOD? Nie jakaś testowa wersja MIUI 12? Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Systemowy AOD. Jest on w kategorii kalejdoskop. Wydaje mi się, że był nawet MIUI 10. Sprawdź czy nie masz dostępnej aktualizacji AOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts