Akcesoria
5 topics in this forum
-
- 5 followers
- 147 replies
- 17.9k views
Czy ktoś z Was posiada case Nillkin Mi 8 Synthetic fiber i mógłby coś więcej o nim powiedzieć? Link to producenta: http://global.nillkin.com/goodsdetail.aspx?id=3617 Zastanawia mnie jak to etui współpracuje ze szkłem Nillkina 3D CP+MAX, czy czasem go nie podważa no i przede wszystkim o ile pogrubia telefon i zwiększa jego wagę ze względu na wbudowany metal.
Last reply by shige, -
-
- 2 followers
- 167 replies
- 22.5k views
Cześć Wszystkim! Ponieważ moje Mi 8 już jest w drodze, to chciałbym Was zapytać czy już macie i jakie polecacie szkło ochronne na ekran Xiaomi Mi 8. W sieci widzę dużo szkieł z "czarnym" notchem i obwódką, jednak ja wolałbym klasyczne, całe przezroczyste szkło, takie aby pokryło całą przednią taflę. Oczywiście wiem, że szkła Nillkin są bardzo dobre, bo sam dotychczas używałem tylko tego na Mi 5, ale póki co ceny na allegro tych szkieł są ogromne - około 50-60 zł. Ja potrzebuję szkła za max 20-30 zł. Chętnie zobaczę zdjęcia, jak wyglądają Wasze Mi 8 ze szkłem. Pozdrawiam
Last reply by subcom, -
- 2 followers
- 36 replies
- 22.9k views
Cześć Czy ktoś z was znalazł ładowarkę z obsługą QC 4.0+ ? Osobiście na ten moment mam 3 ładowarki z QC 3.0 jednak czas na ich wymianę. QC 4.0 + powinno nam zapewnić o 15% szybsze ładowanie oraz o 3 stopnie niższą temperaturę podczas ładowania. Brzmi świetnie. A wy co myślicie o QC 4.0 - Warto wymieniać ładowarkę ? Opłaca się ? Pozdrawiam
Last reply by radier, -
- 7 replies
- 1.2k views
Witam Jaki polecilibyście power bank do Mi8, może ktoś już ma jakiś dobry i sprawdzony Pozdrawiam
Last reply by rock'n'rolla, -
- 12 replies
- 1.8k views
Cześć. Nie długo otrzymam swoją Mi 8 i głowiłem się jaką zakupić przejściówkę do słuchania muzyki (dobrej jakości itd). W tym momencie wpadłem na pomysł taki... Jeżeli Mi 8 ma USB C to może na to USB C podłączyć kartę dźwiękowa. Więc znalazłem coś takiego - dodocool Hi-Res USB-C to 3.5mm lub GGMM A1 Co o tym myślicie ? Wygląda ciekawie Jeżeli nie to co polecacie zakupić za przejście z USB-C na Jack? Pozdrawiam
Last reply by rock'n'rolla,