Kulmas Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy też Wam coś lata w środku? Słychać przy potrzasaniu w okolicach głośnika/aparatu. Czy to optyka aparatu? Wiem że niektóre modele telefonów tak maja z optyką i jest to normalne. Jednak wole się upewnić bo telefon mam 2 dni dopiero i póki co to latające coś nie wyrządziło żadnych szkód bo telefon dziala super i nie zuwarzyłem nic złego w funkcjonowaniu. Jednak może w przyszłości to coś co lata w srodku wyrządzi jakąś szkode więc może za wczasu reklamować? Z góry dzięki za zainteresowanie i pomoc. Pozdr
Acid Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Wyobraź sobie że telefon w środku jest ciasno upakowany. Nie ma możliwości by coś latało, tam nie ma pustej przestrzeni jakby się wydawało. To pewnie zamek slotu sim. Wysłane z MI 6
gawllo Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 tak to od aparatu, redmi 4a i 4x też tak ma.
LeBomB Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Przyciśnij palcem miejsce w którym wkładasz tackę na SIM. Lata dalej? @Acid To nie zamek, a zaślepka tacki jest luźno osadzona w tacce i ona lekko lata, no chyba że jest jednocześnie częścią zamka, ale nie sądzę. Edytowane 13 Lutego 2018 przez LeBomB
Nezumi Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi