Shaun Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Witam, bardzo proszę o potwierdzenie, że jest to wersja Global obsługująca LTE B20 800MHz: https://www.avans.pl/smartfony/smartfon-xiaomi-redmi-note-4-32gb-zloty,id-966000 W opisie jest napisane, że telefon ma polską instrukcję obsługi, więc chyba należy założyć, że jest z polskiej dystrybucji, a więc to wersja Global? Niestety na infolinii nie byli w stanie mi powiedzieć czy ten telefon to pasmo LTE obsługuje. Czy na opakowaniu powinno być napisane, że jest to wersja Global lub będzie wymienione to pasmo 800MHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsolite Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 @Shaun Ja mam wersję Global z B20 i na pudełku miałem czerwoną najlejkę z napisem: Global Version. Załączam zdjęcia porównawcze. BTW: telefon jest na sprzedaż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Orientujecie się czy w Redmi Note 4x można wgrać jakiś stary rom miui przez Miflash bez problemów? Czytałem o anti rollback i nie wiem czy on był wprowadzony w romach z Oreo oraz czy w ogóle dotyczy flashowania przez miflash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenzi Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Witam, super obszerny post a moj xiaomi nadal sie rozni i wciaz nie wiem jakie akcesoria wybierac, czy jest ktos kro moze mi pomoc? Dolaczam zdjecie Z gory serdecznie dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokry Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Masz wersję "chińską" z procesorem MTK. Case musisz wybierać taki, który na górze ma 2 otworki szeroko rozstawione i 6 dziurek na maskownice na dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sesus_exe Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Pytanie czy wyświetlacz z note 4x będzie pasować do note 4 3/32 global? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p89 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 5 godzin temu, Sesus_exe napisał: Pytanie czy wyświetlacz z note 4x będzie pasować do note 4 3/32 global? Będzie Wymieniałem w swoim Note4 3/32 Global właśnie na taki który miał w opisie note 4x od snapa i pasuje idealnie jedyny mankament to brak podświetlenia przycisków dotykowych ale czego można się spodziewać za zestaw (wyświetlacz już wklejony w ramce) za 70zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max35 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 (edited) Edited January 29, 2019 by max35 do Usunięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
2zerozero7 Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Rozumiem że wsparcie dla tych średniaków to półtorej roku maks dwa lata i dowodzenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Jeśli nasze poprawki działają to wspieramy je tak długo jak oficjalnie. Jeśli nie działają - jak w tym przypadku - i nie jesteśmy w stanie ich naprawic bez poważnej ingerencji w system - to niestety ale krócej. Global i inne cuda wianki dalej wychodzą.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacobobbo Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Mam telefon Model: 2016102 FCC ID: 2AFZZ-RT6102 jaki to jest procesor i model ? Muszę wgrać czystego Miui do niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Redmi Note 4 Global, QualcommWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts