zelmo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam, mam pytanie, czy oprócz iBuygou są jeszcze jakieś inne sklepy / dystrybutor, którzy realizują gwarancję telefonów xiaomi w serwisie we Wrocławiu?
Acid Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Gwarancję zawsze ale to zawsze daje ci sklep a nie serwis. Dopiero sklep może odesłać do serwisu z którym współpracuje.
MichalQ20 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Witajcie, można samemu zanieść telefon do serwisu we Wrocławiu czy w grę wchodzi tylko wysyłka? @accid Edytowane 22 Czerwca 2017 przez MichalQ20
wtbn Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czemu się nie skontaktujesz z serwisem po prostu?
MichalQ20 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 17 minut temu, wtbn napisał: Czemu się nie skontaktujesz z serwisem po prostu? Bo nie odpisują?
wtbn Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) To jest pytanie? Może źle do nich piszesz. Serwis prowadzi @Acid, chyba że "accid" ktorego zawołałeś jest jego innym kontem. w co wątpie Edytowane 22 Czerwca 2017 przez wtbn
MichalQ20 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 7 godzin temu, wtbn napisał: To jest pytanie? Może źle do nich piszesz. Serwis prowadzi @Acid, chyba że "accid" ktorego zawołałeś jest jego innym kontem. w co wątpie Odpisywanie na ticket od ibuygou jest złym miejscem?
Nezumi Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 1 godzinę temu, MichalQ20 napisał: Odpisywanie na ticket od ibuygou jest złym miejscem? Bardzo złym patrząc na to, że MiCenter ma własny kontakt... http://micenter.pl/
Nyx Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Z tego co wyczytałem na tym forum, to w przypadku usterki mechanicznej piszesz do supportu ibuygou, a oni decydują czy w ogóle ci przyjmą telefon na gwarancji, i czy telefon będzie serwisowany w Polsce, czy w Hiszpanii, zależnie od dostępności części czy typu usterki. Zgaduje, że jeżeli gwarancja w Polsce, to albo wysyłasz kurierem na własny koszt, albo możesz zawieść osobiście. EDIT: Moja rozmowa z fanpagem ibuygou odnośnie gwarancji, sam zamawiam pierwszy raz, więc no. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Nyx
emarcin Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) @Acid/Panowie jaki koszt naprawy rozlanego wyświetacza w Mi4s? Napisałem wczoraj maila przez formularz na micenter.pl i póki co cisza, dlatego pytam tutaj. Edytowane 1 Lipca 2017 przez emarcin
MD13 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 pisze tu bo nie znalazłem innego tematu Z racji ,że w moim mi note padł głośniczek rozmowy skorzystałem z micenter ( acida) Pełen profesjonalizm . polecam serdecznie . Fonik wysłany w piątek we wtorek już naprawiony. Dzięki jeszcze raz Acid.
Rekomendowane odpowiedzi