Tomasz Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Zakupiłem PowerBank 10400mah. Błyskawiczny wysyłka. Produkt oryginalny. Ze sprzedającym wymieniłem kilka wiadomość nie związanych z zakupem i bardzo przyjemnie się pisało. Polecam w 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infans Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Polecam sprzedawcę, szybko, sprawnie i konkretnie. MI3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Mogę polecić, Mi Band dobrze zabezpieczony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zydowsky Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Szybki transport, dobry kontakt. Zdecydowanie polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawuLon Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Szybko, konkretnie i bez zbędnych formalności - tak jak lubię. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekR Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Zakupiłem Mi4W, Miband, Powerbank. Sprzęt pierwsza klasa. 12-miesięczna pisemna gwarancja do tego fakturka Vat. Kontakt rewelacyjny, odpowiedzi na zadane pytania otrzymywałem w mega zawrotnym tempie. Do tego mnóstwo gratisów. Takie rzeczy tylko w Accessories4You:) Gorąco Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
madden Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 MiBand zakupiony na alledrogo przed Świętami. Na aukcji dostępnych 10 szt. Zapłacony. Po 3 dniach oczekiwania na kuriera info od a4u, że "się wyprzedały" i propozycja rabatu 10zł za dostawę po Sylwestrze...na szczęście szybki zwrot pieniędzy i zakup gdzie indziej..prezent prawie nie zdążył dojechać na gwiazdkę..kiepskie to strasznie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol88 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wszystko szybko i sprawnie bardzo dobry kontakt se sprzedawcą nic innego mogę jak tylko gorąco polecać zakupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 wszystko oki polecam kupilem 2 telefony i oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomik Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Mi 4 w mojej Kieszeni, a o Accessories mozna powiedziec tyle: Kontakt, podejscie, gratisy, gwarancja, FV wszystko na bardzo dobrym poziomie. Jesli sprzet bedzie taki jak sprzedajacy to nie ma o co martwic sie ( Xiaomi to nadal egzotyka w PL) ;D Gorąco polecam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukos124 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Świetny sprzedawca, bardzo serdecznie polecam. Kontakt ze sprzedającym 10/10 Produkt 10/10 Szybkość wysyłki 10/10 Niestety przesyłka lekko rozdarła się podczas dostawy ale to wina kuriera a nie sprzedającego. Dostałem także bardzo wiele przydatnych gratisów. produkt oczywiście oryginalny. Reasumując gorąco polecam!! Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Edited January 24, 2015 by lukos124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvedder19 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Szybko, sprawnie, sympatycznie. Gorąco polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
St-Bziku Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 100 % procentowe zadowolenie z zakupu (Redmi 2) u tego sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ppludrok Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Właśnie odebrałem Zmi 10 000. Świetny kontakt, porady, dobra cena, natychmiastowa wysyłka. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad2222 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Mam w rękach Redmi 2 od tego sprzedawcy - wszystko jak w zegarku, szybko sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypek2 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 GOŚĆ JEST OK! Szybko, sprawnie! Telefon dotarł dobrze zabezpieczony! POLECAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Polecam sprzedawcę Kontakt super, wysyłka z dnia na dzień. polska gwarancja Kupiłem od niego już 2 telefony a jeden na ibuygou i w zasadzie wolę kupować od A4Y Tutaj mamy pewność że nam nikt nie dorzuci cła i mamy fakturę albo paragon. Polecam I sprzęty oryginalne i ceny naprawdę świetne i śmiało można zaufać sprzedawcy I dorzuca jakieś drobne gratisy jak folia czy etui Edited February 3, 2015 by dyzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiuso Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Szczerze polecam, szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) Również miałem przyjemność zrobić zakupy w tym sklepie. Bardzo miła profesjonalna obsługa, wychodzi taniej niż na ibuygou (power banki) i produkt jest u Ciebie w dwa dni. Darmowa dostawa, gwarancja i polska instrukcja obslugi. Szczerze polecam Edited February 4, 2015 by mtmwielgosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikson Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Polecam, szybko, pewnie oraz znakomity kontakt no i gratis Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Zadecydowałem się na tego sprzedającego gdyż bałem się kupna podróbki. Nie zawiodłem się. Bardzo szybki i miły kontakt ze sprzedającym Xiaomi Powerbank 10400mah + etui Kupiłem 2 lutego 2015 wieczorem. 3 lutego został wysłany. 4 lutego był już do odbioru w paczkomacie InPost. Powerbank bardzo starannie zapakowany. O urządzeniu mogę powiedzieć tylko tyle, że dotychczas naładowałem nim 4 razy baterię o pojemności 1500mAh Li-Ion i świecą się jeszcze 2-ie z 4-ech diod sygnalizacyjnych. Dodatkowo wizualnie jest to ładny przedmiot. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Zdecydowanie polecam, interesy z A4Y to czysta przyjemność. Świetny kontakt, szybka wysyłka i znakomite ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gokulo Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Polecam jak najbardziej! Wszystko szybko i sprawdznie ugadane, załatwione i wysłane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Sklep na najwyższym światowym poziomie. Zakupiony telefonik Redmi Note. Podejście rewelacyjne. Bardzo szybki i sprawny kontakt e-mailowy. Polecem serdecznie i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walther Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 SUPER SPRZEDAWCA!!! 100% zadowolenia z zakupionych Piston'ów v2. Super kontakt, błyskawiczna wysyłka, 100% oryginalności sprzętu. Polecam "Accessories 4 You" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coby6 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Polecam. Pełen profesjonalizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Chyba jako jedyny musiałem korzystać z usług serwisowych, wszystko odbyło się szybko i bez problemu niestety nie udało się naprawić telefonu i otrzymałem zwrot gotówki. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_D Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Zamówienie w niedzielę wieczorem a dostawa we wtorek. Wszystko szybko i w normalnej cenie. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Dla mnie tip top, zamówienie.w nocy, wszystko uzgodnione mailem, odbiór na drugi dzień w paczkomacie. Pelna profeska, Polecam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 No i przydała się polska gwarancja Kupiłem powerbank miui i miał jakieś wady w elektronice ( wyłączał się samoczynnie w trakcie ładowania ) , odesłałem i w ciągu tygodnia dostałem nowy egzemplarz i działa ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Brałem 1S w grudniu plus cos tam jeszcze i wszystko było OK. Dostawa szybciutko a kontak by email od ręki. Młody do tej pory jest zadowolony - gimbaza nie czaiła Xiaomi i szybko doprowadził Iphonowcow do parteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wertjacek Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 (edited) Zamówienie przyjęte i zrealizowane natychmiast po wyrażeniu chęci zakupu i ostatecznie finalizacji.Dostawa expresowa.No i zniżki dla forumowiczów nie okazały się podpuchą,faktycznie dostałem rabacik co zawsze jest miłym bonusikiem Polecam i dziękuję. Edited April 6, 2015 by wertjacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
boryners Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Zamówienie zrealizowane błyskawicznie (pierwszy mój mail w niedziele wieczorem a we wtorek telefon miałem już u siebie . Bardzo miły i szybki kontakt. Oczywiście uwzględniona preferencyjna cena dla forumowiczów Polecam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajlif Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Z przyjemnością rekomenduję usługi Accessories 4 You. Urzekły mnie: - szybkość kontaktu, - rzeczowe odpowiedzi na poruszane tematy, - błyskawiczna wysyłka towaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubyWieprz Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Słuchawki były u mnie po 2 dniach od przelewu, polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts