X-SKLEP Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 (edited) Witam, Na stanie mamy coś co na pewno nie jednego bywalca tego forum zaciekawi a mianowicie: Oryginalny XIAOMI PowerBank 10400mAh Akumulatorki są na stanie, wysyłka max w 24h od zakupu, oczywiście z Polski. Inpost, DHL, Poczta Polska do wyboru Na allegro działam od ponad 10 lat, ponad 1000 zadowolonych klientów. Pewnie nie jeden z Was powie, ze ten akumulatorek za niższe pieniadze moze sobie sam kupic w chinach i to prawda. Jest jednak kilka plusów przemawiających za moja oferta: 1. Gwarancja 12msc wystawiana przez moją firme 2. Paragon zakupu lub faktura, co kto woli Link do sklepu na allegro: http://allegro.pl/sklep/1714475_accessories-4-you Sklep poza allegro: http://accessories4you.pl/ Facebook: https://www.facebook.com/pages/Accessories-4-You/637490049667366?ref=hl Zapraszam do zakupów. Edited November 5, 2014 by Accessories 4 You 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Dlaczego na każdej aukcji z powerbankiem, sam sobie kupiles po 2 szt? Powerbank jest oryginalny? Na aukcji nic o tym sprzedawca nie wspomina?http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/2315-Xiaomi-Powerbank-10400mAh---FAKE Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tas Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Fajnie, że coś się dzieje w tym temacie. Konkurencja sprzyja niskim cenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 (edited) nie aktualne Edited November 5, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 @Accessories 4 You Użytkownik kerplunk w swoim poście pokazuje kabel podrobionego power banka 10400mAh z logiem MI, ja mam oryginał z ibuygou.com nie mam zadnego loga. + inne logo na opisie, trochę inaczej rozmieszczona czcionka pod kreska. U mnie mniejszy odstęp. zapraszam do lektury - http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19104&extra=&highlight=fake%2B%2Bxiaomi&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 U mnie bez loga na wtyczce USB i też kupiony na ibuygou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Witam ponownie, Potwierdzam ze na 100% są to oryginalne powerbanki. Zostawilem jednego dla siebie specjalnie i otworzylem opakowanie. Na aucki dodałem informacje że są to oryginały. Ponizej zdjecia. Port USB jest bezowy a MicroUSB jest jasny a nie czarny. Czcionka jest takiego koloru jak oryginał. 100% oryginał. Zapraszam do zakupu. Na stanie 30 sztuk wysyłka od ręki max w 24h po zakupie. Od 10 do 19 Maja sklep będzie nie czynny (urlop), ostatnia wysyłka w sobote rano. Dodatkowo mam do sprzedania PRYWATNIE 2 sztuki Xiaomi MiKey po 89zł - jedyne na allegro. Link do allegro: http://allegro.pl/nowy-xioami-mikey-jak-pressy-nowosc-jedyny-na-alle-i4207609806.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Ale z mikeyami to przesadziles dosyć grubo XD MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrangeFruit Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Za @Lalo, cena MiKey z kosmosu jakaś. Ja zamawiałem za $3,99, co mnie na nasze wyniosło 12,60 PLN. Tyle, że trochę dłużej poczekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 No to teraz dosyć długo możesz poczekać za taka cenę. Jest dosyć niska jak z przesyłka. Uważaj na podrobione mikeye bo takie są juz dostępne. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrangeFruit Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Zamawiałem z ibuygou 22.04, dziś rano dostałem wiadomość, że już wysłane, przesyłka free. Myślę, że za 2 tygodnie będzie u mnie. A że trochę poczekam, to wiedziałem już w momencie jak zamawiałem. Ale dla mnie to nie problem, to tylko akcesorium, i traktuję to jako ciekawostkę. To między innymi dlatego, za Chiny Ludowe nie zapłaciłbym za to ponad 90 PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 JA te MiKeye tez kupilem na ibuygou ale wysylka DHLem wiec juz sa u mnie od trzech dni. Faktycznie moze przesadzilem z ta cena. Zmianiam ja na 59zl, zapraszam jak ktos chetny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Hmm ogólnie moi klienci którzy jeszcze maja przesyłki china post (juz ich nie będzie) czekają strasznie długo. Bierz pod uwagę ze to są rejestrowane przesyłki. Ogólnie china post stoi w miejscu i nie może się pozbierać. Cena nadal z kosmosu... MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Kupujac bezposrednio na ibuygou z wysylka DHLem wyszlo by: 4$ +24$ = 28$ = 89zl To jest oferta dla niecierpliwych, cierpliwi poczekaja 2-3tyg na list z Chin Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrangeFruit Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Czy ja wiem, czy tak strasznie długo? Jak zamawiałem plecki do MI2S to czekałem w sumie ciut ponad 3 tygodnie od daty zamówienia. A dla tych co już mają, albo wkrótce będą mieli MiKey link do oprogramowania http://en.miui.com/thread-18958-1-1.html Jest już wersja z j. polskim, post #26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Teraz chińska poczta stoi wszystkim. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 (edited) Czy ja wiem, czy tak strasznie długo? Jak zamawiałem plecki do MI2S to czekałem w sumie ciut ponad 3 tygodnie od daty zamówienia. A dla tych co już mają, albo wkrótce będą mieli MiKey link do oprogramowania http://en.miui.com/thread-18958-1-1.html Jest już wersja z j. polskim, post #26 Dzięki za podrzucenie.linka, przyda sie EDIT: Po wgraniu Polskiej wersji rownica nieziemska, gadget dziala dokladnie tak jak sie tego oczekuje. Natychmiastowe zdjecie dziala nawet z zablokowanym ekranem. Teraz juz nie przeoczy sie zadnego ujecia Edited May 6, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 (edited) nie aktualne Edited November 5, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 (edited) nie aktualne Edited November 5, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 (edited) nie aktualne Edited November 5, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Power Bank doszedl, wszystko w najlepszym porzadku:) Polecam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosports Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 kupiłem pistony v2, słuchaweczki są wporządku, szybka dostawa i dobry kontakt, polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChlewioR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Pistony kupione, wszystko super, mega szybka wysylka i dobry kontakt. Dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Niedawno dostałem Redmi Note, wszystko ok, sprawne, chociaż niestety ROM z Goldwaya. Poza tym kontakt świetny, sprzedawca uczciwy. Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowakdinho Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Polecam, wszystko szybko, łatwo i przyjemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosports Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 odebrałem mi opaske, wzorowa transakcja jak wczesniej z pistonami Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupi49 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Mi Opaska dotarła b.szybko i już liczy kroki i wibruje, polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0mi Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Polecam tego użytkownika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Polecam. Szybko, dobry kontakt sama przyjemność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makgajwer Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Właśnie dotarł do mnie powerbank Xiaomi zamówiony w sklepie Accessories4You. Przesyłka błyskawiczna, świetnie zapakowana z gwarancją, instrukcją obsługi. Koszt może wiekszy o parę złociszy niż u Chińczyka ale przynajmniej mam spokój i pewnośc, że nie mam podróby. Powerbank (10400mAh) sprawdziłem zgodnie z instrukcjami i wskazówkami z tego forum, wszystko cacy t.j. zgadza się w każdym szczególe i jestem mega zadowolony, że mam oryginał. No i nie bez znaczenia gwarancja na 12 m-cy. Polecam tego Sprzedawcę. Tym bardziej, że wspieramy polską firmę! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachura5 Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Kupiłem RedMi 1S i jestem zadowolony z szybkiej przesyłki. Wszystko działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujek Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Bardzo szybka przesyłka, świetny kontakt. Produkt(Pistony) dobrze zapakowany, oryginalny, także...polecam każdemu! Pozdrawiam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny209 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Genialny kontakt, mega szybka wysyłka. Serdecznie polecam, naprawdę warto. Z samego produktu (pistonów v2) również jestem bardzo zadowolony. Wszystko dobrze zapakowane, oczywiście oryginalne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 j.w. nic dodać nic ująć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhorite Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Zamawialem pistonki- jestem mega zadowolony z obsługi dostawy- 36h od rozmowy i słuchawki były u mnie- na drugim końcu Polski. Takie interesy to czysta przyjemność. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts