Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jestem nowy na forum, więc jeżeli wybrałem złą kategorię, to proszę o przeniesienie.

Chciałbym się dowiedzieć, kiedy i czy w ogóle będzie dostępnę MIUI Polska oparte o Android 7.0/7.1 dla Redmi Pro? (Helio X25)

Jeżeli był już podobny temat z odpowiedzią, to baaardzo przepraszam, ale nie mogłem takowego znaleźć

Liczę na szybką odpowiedż,

Oskar Ż.

Posted

Zadania są podzielone, większość twierdzi że to przez procek natomiast jakoś inni producenci upgradują telefony na MTK

Redmi PRO by TT

Posted
1 godzinę temu, tpawel napisał:

Zadania są podzielone, większość twierdzi że to przez procek natomiast jakoś inni producenci upgradują telefony na MTK

Redmi PRO by TT

Ja bym się dopatrywał tego w nazewnictwie czyli może dlatego że naz telefon to "Redmi" a nie "Mi" :D.

• Like 1
Posted

Ja za to uważam, że szanse są 50 na 50. Redmi Pro jest bardzo popuralny, może zrobią 7.0
Osobiście to nie zależy mi, czy mój andek będzie się zaczynał od 6, czy od 7
Pozdro

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Posted

Bardzo popularny gdzie? E Chinach niezbyt się przyjął, moze u nas teraz że względu na cenę to dobra propozycja, tyle że Xiaomi nie traktuje go jako model poza Chiny, nawet globala na niego nie ma

Redmi PRO by TT

• Like 1
Posted

Czytałem trochę forum oficjalne i tam jest burza jeżeli chodzi o RP. I z tego co doczytałem są prace nad globalem więc można i spodziewać się andka 7.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...
Posted

Mozecie sobie pomazyc o tym andku 7.0 albo sobie zmienic numerek na 7. Xiaomi nigdy nie aktualizuje andka na mediateku. Jedynym telefonem ktory tego doswiadczyl to byl Redmi 1.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...