Jump to content

Redmi 4 / 4 Pro - wątek zakupowy

mariusz5891
 Share

Recommended Posts

Panowie mam dylemat. Mam okazje kupić Xiaomi Redmi Note 4 na MTK x20 za 450 zł. Porysowany i obdrapany troche. Kusi to mnie ale ten helio już nie do końca. Chcę kupić używkę żeby było taniej. Ma on gwarancje w Warszawie jeszcze rok. wersja 3/64. Albo Xiaomi redmi note 4x ale za 600 zł nigdzie nie ma używek ale to już w wersji 3/16 Oczywiście snap 625. I mam dylemat którego brać ? 

Panowie mam dylemat. Mam okazje kupić Xiaomi Redmi Note 4 na MTK x20 za 450 zł. Porysowany i obdrapany troche. Kusi to mnie ale ten helio już nie do końca. Chcę kupić używkę żeby było taniej. Ma on gwarancje w Warszawie jeszcze rok. wersja 3/64. Albo Xiaomi redmi note 4x ale za 600 zł nigdzie nie ma używek ale to już w wersji 3/16 Oczywiście snap 625. I mam dylemat którego brać ? 
Nie ten dział, ale za tyle to kupisz nowke z Chin 3/32
  • Like 1

• 2 months later...

@Blest Narazie dostałem numer śledzenia przesyłki i coś tam płynie, zobaczymy jak dopłynie. W sumie się trochę przestraszyłem czytająć opinie o sklepie, ale płaciłem PayPalem, więc w razie W powinienem odzyskać pieniądze.

PS. Muszę ustawić powiadomienia na maila, bo przez tydzień nie wiedziałem, że napisałeś :)

@Blest Mój brat odebrał telefon i działa, wygląda ok, na nowy, ma wszystkie naklejki i folie. Osobiście sprawdzę dopiero po powrocie do Polski, czyli za półtora tygodnia.

• 2 weeks later...

Witam,

czy można jeszcze gdzieś kupić ten telefon? Na allegro tylko note 4 pro, a redmi 4 pro nie widzę. Tzn znalazłem jakąś jedną aukcję, ale cena z kosmosu - 1099zł, a w kwietniu kupowałem za około 800.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Dnia 15.04.2017 o 10:07, Voodoo napisał:

Ostatnio zapytałem o gwarancję dwa wspomniane wcześniej sklepy. Sam przymierzam się do zakupu Redmi 4 Pro i szukam najlepszej opcji. W obu przypadkach oferują gwarancję na 2lata. Mam jeszcze na oku inny sklep z Warszawy, który ma wiele pozytywnych opinii ale niestety oferują 12 miesięcy gwarancji. 

Oto odpowiedzi jakie uzyskałem.

Empix.pl

Smarttel.pl

O ile zakup w tym sklepie mojego mi8pro przebiegł bezproblemowo to juz ich serwis po gwarancyjny to żenada !!

Telefonu nie mam juz dwa miesiace po czym lada dzień zostanie odesłany i to nie naprawiony z orzeczeniem mojej winy :)
NIE POLECAM!!