szablix Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Faktycznie mea culpa Przerzuciło mnie w tematach. Ale dzięki za potwierdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSzorSX Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Panowie mam dylemat. Mam okazje kupić Xiaomi Redmi Note 4 na MTK x20 za 450 zł. Porysowany i obdrapany troche. Kusi to mnie ale ten helio już nie do końca. Chcę kupić używkę żeby było taniej. Ma on gwarancje w Warszawie jeszcze rok. wersja 3/64. Albo Xiaomi redmi note 4x ale za 600 zł nigdzie nie ma używek ale to już w wersji 3/16 Oczywiście snap 625. I mam dylemat którego brać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo64 Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Kolego MiSzorSX nie ten dział tu jest dział Redmi 4 /4PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Panowie mam dylemat. Mam okazje kupić Xiaomi Redmi Note 4 na MTK x20 za 450 zł. Porysowany i obdrapany troche. Kusi to mnie ale ten helio już nie do końca. Chcę kupić używkę żeby było taniej. Ma on gwarancje w Warszawie jeszcze rok. wersja 3/64. Albo Xiaomi redmi note 4x ale za 600 zł nigdzie nie ma używek ale to już w wersji 3/16 Oczywiście snap 625. I mam dylemat którego brać ? Nie ten dział, ale za tyle to kupisz nowke z Chin 3/32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmutkol Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Witam poszukuje telefonu redmi 4pro ze sprawdzonego źródła najlepiej dostawa z polski i żeby był na gwarancji reallizowanej z polski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
analiZe Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) Mi się udało znaleźć Redmi 4 Pro w cenie 145$ tutaj:https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-4-32gb.html?u=211860 Zamówiłem go wczoraj więc jeszcze nie mogę się wypowiedzieć na temat wiarygodności sklepu. Edited November 14, 2017 by analiZe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Macie może jakiś sklep gdzie dostanę go w normalnej cenie? Chodzi o wersje czarną. @analiZe I jak wysłali Ci ten Fon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
analiZe Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 @Blest Narazie dostałem numer śledzenia przesyłki i coś tam płynie, zobaczymy jak dopłynie. W sumie się trochę przestraszyłem czytająć opinie o sklepie, ale płaciłem PayPalem, więc w razie W powinienem odzyskać pieniądze. PS. Muszę ustawić powiadomienia na maila, bo przez tydzień nie wiedziałem, że napisałeś @Blest Mój brat odebrał telefon i działa, wygląda ok, na nowy, ma wszystkie naklejki i folie. Osobiście sprawdzę dopiero po powrocie do Polski, czyli za półtora tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Ok dzięki za info ale udało mi się kupić na bf za 120$ Note 4 globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grot Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Witam, czy można jeszcze gdzieś kupić ten telefon? Na allegro tylko note 4 pro, a redmi 4 pro nie widzę. Tzn znalazłem jakąś jedną aukcję, ale cena z kosmosu - 1099zł, a w kwietniu kupowałem za około 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Podbijam pytanie , na aliexpress widzę najtaniej za jakieś 177$, czy da się go gdzieś dorwać jeszcze za w granicy 150$ ? okazuje się ze jak dotychczas to chyba najlepszy 5 calowy telefon jaki wyszedł . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 To wychodzi na to że wszyscy którzy chcą max 5 cali zostali skazani na redmi 4x? A jak chce snapa 625 to muszę kupić note? Którego jakiś czas temu kupiłem zresztą nawet za 400 zł.. co za popieprzona polityka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 @Nocnykochanek możesz poszukać Redmi 4 Pro. Chociaż z tym na dzień dzisiejszy może być bardzo trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plati87 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Dnia 15.04.2017 o 10:07, Voodoo napisał: Ostatnio zapytałem o gwarancję dwa wspomniane wcześniej sklepy. Sam przymierzam się do zakupu Redmi 4 Pro i szukam najlepszej opcji. W obu przypadkach oferują gwarancję na 2lata. Mam jeszcze na oku inny sklep z Warszawy, który ma wiele pozytywnych opinii ale niestety oferują 12 miesięcy gwarancji. Oto odpowiedzi jakie uzyskałem. Empix.pl Smarttel.pl O ile zakup w tym sklepie mojego mi8pro przebiegł bezproblemowo to juz ich serwis po gwarancyjny to żenada !! Telefonu nie mam juz dwa miesiace po czym lada dzień zostanie odesłany i to nie naprawiony z orzeczeniem mojej winy :) NIE POLECAM!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts