eNse Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Problem rozwiązany Edytowane 16 Stycznia 2017 przez eNse
meccaryn Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Na xiaomi.eu raczej bez problemów. Biorąc pod uwagę duże zbliżenie + marne światło (lampka), to wyszło OK. Jaki masz ROM? Ustawienia aparatu stock, czy grzebałeś? Edytowane 25 Grudnia 2016 przez meccaryn
eNse Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 @meccaryn ustawienia stock, nic nie grzebane. Mam MIUI 8 Global, kupowałem telefon w Aze. Myślisz że może to być kwestia romu?
Zexon72 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 3 godziny temu, eNse napisał: @meccaryn ustawienia stock, nic nie grzebane. Mam MIUI 8 Global, kupowałem telefon w Aze. Myślisz że może to być kwestia romu? Zakładając nawet, że masz czystego Globala, to on i tak nie nadaje się do użytku. Odblokuj bootloader, wgraj xiaomi.eu, a skończą się problemy z telefonem. Tutaj masz foty z mojego poprzedniego R3s - w macro ostrzy całkiem nieźle >> https://goo.gl/photos/ogFqs4G6qrfVyQVQ8
wojciech.wilczo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 On 12/27/2016 at 0:18 PM, DKFeniks said: Dałem link z modelami, które dostaną Androida 7.0, a Wy czym potwierdzacie swoją tezę, że nie dostanie? On 12/25/2016 at 6:57 PM, Zexon72 said: Zakładając nawet, że masz czystego Globala, to on i tak nie nadaje się do użytku. Odblokuj bootloader, wgraj xiaomi.eu, a skończą się problemy z telefonem. Tutaj masz foty z mojego poprzedniego R3s - w macro ostrzy całkiem nieźle >> https://goo.gl/photos/ogFqs4G6qrfVyQVQ8 Którego softa xiaomi.eu do normalnego funkcjonowania na codzien polecasz tak by byl dobry aparat i nie drenująca bateria ?? pozdro
FromWP Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 28 minut temu, wojciech.wilczo napisał: Którego softa xiaomi.eu do normalnego funkcjonowania na codzien polecasz tak by byl dobry aparat i nie drenująca bateria ?? pozdro Może być z przed tygodnia, albo najnowszy 6.12.29 tylko nie wiem czy to coś zmieni. Zrobione przed chwilą rom global dev 6.12.29 z kilku centymetrów (zmniejszone).
wojciech.wilczo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 trochę się pośpieszyłem i zainstalowalem 8.1.4.0 stable z miuipolska, ale mam nadzieje że bedzie wszystko ok. Niestety nie dziala opcja google backup no ale cóż... zdjęcia wyglądają spoko, o niebo lepiej niz na fabrycznym oprogramowaniu. ogólnie telefon mega przyspieszyl po zmianie na ''czysty'' rom pomimo iz byl kupiony w polskiej sieciówce ;p
Zexon72 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 @wojciech.wilczo Po zmianie systemu na nowy postawiony od zera telefon zawsze przyspieszy - nie zdążył jeszcze nazbierać śmieci. Teraz pilnuj sobie porządku w "panelu sterowania" i ewentualnie wyłącz zbędne aplikacje z autostartu (np. facebook jeśli takowego używasz) Na drugim foto widać, jak fajnie w Redmi 3 (pomimo, że to tzw budżetowiec) działa autofokus z detekcją fazy i pomyśleć, że ten "patent" jeszcze 8 lat temu miały tylko lustrzanki z górnej półki ;))
wojciech.wilczo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 w autostarcie mam 3 aplikacje tylko : messenger, gmail, zdjecia google w doświetlonej scenerii zdjęcia są naprawde ładne ale boli mnie fakt że słabie łapie ostrość gdy na dworze szarówka i ciężko zrobic nie poruszone zdjęcie, trochę się zastanawiam czy nie lepszym wyborem byłby Mi 4c ze względu na moduł aparatu sony pocieszam się wiekszą baterią hehe :/ niestety pewnie nic więcej nie da się z tym zrobić. Ten Typ Tak Ma
dzideknr1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam U mnie też aparat robi zdjęcia złej jakości jak jest słabe światło i ciężko zrobić zdjęcie nie poruszone. Przydała by się stabilizacja.
Sinek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam,ma ktoś sterowniki do kamery albo dobrą rade co z tym zrobić? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Sinek napisał: Witam,ma ktoś sterowniki do kamery albo dobrą rade co z tym zrobić? Ja bym wrócił do Miui, global dev 7.8.11 działa normalnie i nie wygląda jak przez lufcik
tor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @Sinek Zainwestuj w Footej Camera, działa dobrze na RRemix. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera
Sinek Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 [mention=38394]Sinek[/mention] Zainwestuj w Footej Camera, działa dobrze na RRemix.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.cameraDzieje sie tak tylko przy właczonej lampie w ciemnym,normalnie jest ok.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi