dzideknr1

Użytkownicy
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About dzideknr1

  • Rank
    Użytkownik

Informacje osobiste

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Legnica

Dodatkowe

  • Smartfon
    redmi 3S

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam mam taki sam problem a mianowicie wstaję rano i mam nabite 600 kroków albo siedząc przy stole nabija 200 Da się taki problem rozwiązać.
  2. Witam Też szukam aktualizacji do tego routera.
  3. oczywiście przecież sam sobie odblokowałem telefon i robiłem wszystko z instrukcji i wyskakuje error: no devices/emulators found Tak właśnie zrobiłem
  4. Próbowałem ale coś mi nie wychodzi nie wchodzi mi komenda adb shell
  5. Działa dzięki za pomoc A jednak są tu jacyś jasnowidze taki drobiazg mam teraz Video które nie działa i MiVideo które działa. Teraz będę szukał jak usunąć te Video kolejny wieczór z Jonym i pepsi życie jest piekne
  6. Żona ma Redmi 4X i też działa a u mnie Redmi 3s 8.1.4 nie działa coś się popsuło bo kiedyś działała może się samo naprawi albo spróbuje przywrócić do fabrycznych
  7. robiłem reset myślę że to przez aplikację Video Mi nie działa odtwarzanie odkąd się zainstalowała przy jakiejś aktualizacji mam ten problem ale mogę się mylić w VLC film się odtważa
  8. Witam Nagrałem film aparatem, film nagrał się w formacie mp4 Jak chciałem go odtworzyć to się nie odtwarza, nie reaguje na play nic się nie dzieje. Nie wiem o co chodzi, pomocy.
  9. ok poszukam na forum ale jest to trudne wyszukiwarka słabo działa Dzięki za pomoc i wesołych świąt
  10. Super dzięki działa A przy okazji zapytam. Nie mogę znaleźć w wyszukiwarce forum problemu Nagrałem film aparatem, aparat nagrał film w formacie mp4, a teraz telefon nie chce go odtworzyć co jest grane
  11. Dokładnie tak jak piszesz. To mój błąd po prostu myślałem że to twrp Wciskałem power i głos + i uruchamia się, przynajmniej myślałem że twrp to w takim razie jak uruchomić twrp bezpośrednio
  12. po instalacji odpala się nowy. robię restart telefonu włączam recovery odpala się stary wciskam na ekranie recovery i odpala się nowy
  13. Zrobiłem Ale uruchamia się stary a nowy jak wcisnę w starym recovery Czy tak ma być?