Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na xiaomi.eu raczej bez problemów. Biorąc pod uwagę duże zbliżenie + marne światło (lampka), to wyszło OK.

Jaki masz ROM? Ustawienia aparatu stock, czy grzebałeś? 

IMG_20161225_154103.jpg

Edytowane przez meccaryn
Opublikowano

@meccaryn ustawienia stock, nic nie grzebane. Mam MIUI 8 Global, kupowałem telefon w Aze. Myślisz że może to być kwestia romu?

Opublikowano
3 godziny temu, eNse napisał:

@meccaryn ustawienia stock, nic nie grzebane. Mam MIUI 8 Global, kupowałem telefon w Aze. Myślisz że może to być kwestia romu?

Zakładając nawet, że masz czystego Globala, to on i tak nie nadaje się do użytku. Odblokuj bootloader, wgraj xiaomi.eu, a skończą się problemy z telefonem.

Tutaj masz foty z mojego poprzedniego R3s - w macro ostrzy całkiem nieźle >> https://goo.gl/photos/ogFqs4G6qrfVyQVQ8

Opublikowano
On 12/27/2016 at 0:18 PM, DKFeniks said:

Dałem link z modelami, które dostaną Androida 7.0, a Wy czym potwierdzacie swoją tezę, że nie dostanie?

On 12/25/2016 at 6:57 PM, Zexon72 said:

Zakładając nawet, że masz czystego Globala, to on i tak nie nadaje się do użytku. Odblokuj bootloader, wgraj xiaomi.eu, a skończą się problemy z telefonem.

Tutaj masz foty z mojego poprzedniego R3s - w macro ostrzy całkiem nieźle >> https://goo.gl/photos/ogFqs4G6qrfVyQVQ8

Którego softa xiaomi.eu do normalnego funkcjonowania na codzien polecasz tak by byl dobry aparat i nie drenująca bateria ;) ?? 
pozdro

Opublikowano
28 minut temu, wojciech.wilczo napisał:

Którego softa xiaomi.eu do normalnego funkcjonowania na codzien polecasz tak by byl dobry aparat i nie drenująca bateria ;) ?? 
pozdro

Może być z przed tygodnia, albo najnowszy 6.12.29 tylko nie wiem czy to coś zmieni. Zrobione przed chwilą rom global dev 6.12.29 z kilku centymetrów (zmniejszone).

IMG_20161230_135641.jpgIMG_20161230_135539.jpg

Opublikowano

trochę się pośpieszyłem i zainstalowalem 8.1.4.0 stable z miuipolska, ale mam nadzieje że bedzie wszystko ok. Niestety nie dziala opcja google backup no ale cóż...

zdjęcia wyglądają spoko, o niebo lepiej niz na fabrycznym oprogramowaniu.

ogólnie telefon mega przyspieszyl po zmianie na ''czysty'' rom pomimo iz byl kupiony w polskiej sieciówce ;p

IMG_20161230_145023.jpg

IMG_20161230_150413.jpg

Opublikowano

@wojciech.wilczo Po zmianie systemu na nowy postawiony od zera telefon zawsze przyspieszy - nie zdążył jeszcze nazbierać śmieci. Teraz pilnuj sobie porządku w "panelu sterowania" i ewentualnie wyłącz zbędne aplikacje z autostartu (np. facebook jeśli takowego używasz)

Na drugim foto widać, jak fajnie w Redmi 3 (pomimo, że to tzw budżetowiec) działa autofokus z detekcją fazy :) i pomyśleć, że ten "patent" jeszcze 8 lat temu miały tylko lustrzanki z górnej półki ;))

Opublikowano

w autostarcie mam 3 aplikacje tylko : messenger, gmail, zdjecia google :)

w doświetlonej scenerii zdjęcia są naprawde ładne ale boli mnie fakt że słabie łapie ostrość gdy na dworze szarówka i ciężko zrobic nie poruszone zdjęcie, trochę się zastanawiam czy nie lepszym wyborem byłby Mi 4c ze względu na moduł aparatu sony ;) pocieszam się wiekszą baterią hehe

:/ niestety pewnie nic więcej nie da się z tym zrobić. Ten Typ Tak Ma 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

U mnie też aparat robi zdjęcia złej jakości jak jest słabe światło i ciężko zrobić zdjęcie nie poruszone.

Przydała by się stabilizacja. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, Sinek napisał:

Witam,ma ktoś sterowniki do kamery albo dobrą rade co z tym zrobić?

Ja bym wrócił do Miui, global dev 7.8.11 działa normalnie i nie wygląda jak przez lufcik

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...