rafmik 21 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Hej Dzisiaj mój Redmi 3s mnie trochę nastraszył - w trakcie przeglądania www na ekranie pojawiły się artefakty - ekran na nic nie reagował. Zresetowałem telefon (długo trzymałem power) i jest wszystko ok. Mam się czegoś zacząć obawiać, czy czasami siętak zdarza (błąd w oprogramowaniu)? Link to post Share on other sites
zibi_k 7 Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Albo pamięć siada, albi przegrzanie, albo się nie przejmujPozdrawiamZ.K. Link to post Share on other sites
tomaszko1232 0 Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 (edited) Jakiego romu używasz. Bo miałem takie problemy na stabile. Edited December 20, 2016 by tomaszko1232 Link to post Share on other sites
Findfox 30 Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Miałem ten sam problem na Romie global stable i global dev i również na xiaomi.eu (cm13 jeszcze nie próbowałem bo nie lubię czystego andka )to rzadko u mnie występowało raz na miesiąc ale identycznie miałem raz mi na chromie później na YT a za jakiś czas na Facebooku. Nie wiem to wina pewnie oprogramowania więc pozostało czekać na stosowną aktułalizacja. Link to post Share on other sites
rafmik 21 Posted December 23, 2016 Author Report Share Posted December 23, 2016 Mam oficjalny, najnowszy rom z telefonu w wersji International. Link to post Share on other sites
Recommended Posts